Протестите в САЩ запалиха целия свят. Тази криза отключва маса

...
Протестите в САЩ запалиха целия свят. Тази криза отключва маса
Коментари Харесай

Соломон Паси: Балонът на протестите в САЩ ще спадне с президентските избори

Протестите в Съединени американски щати възпламениха целия свят. Тази рецесия отключва маса други рецесии. Това съобщи някогашният външен министър Соломон Паси  Соломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 година в Пловдив. Син е на известния професор по философия и в утринния блок на БТВ във връзка всеобщите митинги в Съединени американски щати и света против расизма.

"На всеки 20 години в Съединени американски щати има всеобщи митинги. Расовият проблем не е решен от епохи. Съединени американски щати са водач в битката с расизма. Балонът на тези митинги ще "изпуши " дружно с президентските избори ", разкри още той.

Паси: Протести постоянно е имало в Съединени американски щати и ще има, само че такива обири за първи път се случват

Тръмп умее добре да управлява електората си. Американският президент не се интересува, който го подлага на критика ", сподели Паси.

"Започнаха да се разрушават монументи на създатели и видни персони в Съединени американски щати, тъй като са имали плебеи. Сега чакам Питагоровата теорема да не носи името на Питагор, тъй като най-вероятно е имал плебеи. Очаквам Нобеловата премия към този момент да не е такава, тъй като Алфред Нобел може би е имал чернокожи плебеи ", съобщи Соломон Паси  Соломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 година в Пловдив. Син е на известния професор по философия и.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР