Протестите на така наречените жълти жилетки срещу политиката на френския

...
Протестите на така наречените жълти жилетки срещу политиката на френския
Коментари Харесай

Жълтите жилетки са недоволни от обещанията на Макрон, продължават протестите

Протестите на по този начин наречените " жълти жилетки " против политиката на френския президент Макрон не престават. Демонстрантите са недоволни от обещанията на президента, които бяха дадени в четвъртък. Протестите са основно в Париж и Страсбург.

" Ние сме тук ", скандираха стачкуващи в Париж, два дни откакто президентът Макрон отхвърли да отстрани Данък добавена стойност върху стоките от първа нужда, както те желаеха, само че даде обещание други облекчения.
Жан-Пиер Брюлан, стачкуващ в Париж: Изявленията на Макрон бяха празни обещания.Нищо не е учредено на числа.И ще видите какво ще стане след европейските избори. Затова съм ядосан.Юбер Шарлие, стачкуващ в Париж: Той сподели, че схваща френския народ не знам по какъв начин ни е схванал. От пет месеца сме на улицата, от пет месеца желаеме всякакви неща и той ни подминава.
В Страсбург имаше конфликти със силите на реда. Демонстрантите избраха града за своя столица на днешните митинги и насочиха апел на разнообразни езици. Инициаторите се надяват да привлекат белгийски и немски протестиращи. Полицията забрани демонстрации в периметъра на европейските институции, с цел да се избегнат вълнения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР