Протестиращите на Прохода на републиката се съгласиха да охлабят блокадата

...
Протестиращите на Прохода на републиката се съгласиха да охлабят блокадата
Коментари Харесай

Разхлабват блокадата на Прохода на републиката за кратко

Протестиращите на Прохода на републиката се съгласиха да охлабят блокадата там, като пуснат придвижването на камиони до 12 тона през днешния ден, неделя, от 16 до 20 часа, и в понеделник сутринта от 6 до 10 часа. След това те ще продължат блокадата.
Прочетете още
В същото време протестиращите край Стара Загора преговаряха с полицията, само че не се съгласиха с предлагането да освободят най-малко пътя за Димитровград с аргумента, че това ще заплаши живота на жителите, които пожелаят да дойдат пеш при тях, с цел да се причислят към митинга. Те приканват жителите да ги поддържат, като споделят, че се борят за ползите на всички, тъй като без " Марица изток " ни чака доста по-скъп ток и скок на всички цени, съобщи " 24 часа ".

При протестиращите на " Тракия " през днешния ден след обяд пристигна президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов, с цел да чуе мнението им за продължение на митинга. Той удостовери, че в случай че настояванията не бъдат изпълнени, може да се мине и към ефикасни протестни дейности в сектора на енергетиката. И поддържа позицията на миньори и енергетици, че не имат намерение да вървят на договаряния в София.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР