Протестиращи опитаха да прекъснат вчера речта на американския президент Джо

...
Протестиращи опитаха да прекъснат вчера речта на американския президент Джо
Коментари Харесай

Протестиращи опитаха да прекъснат речта на Байдън с койотски вой ВИДЕО

Протестиращи пробваха да пресечен през вчерашния ден речта на американския президент Джо Байдън на интернационалната конференция за климата под егидата на Организация на обединените нации в Шарм ел Шейх, имитирайки писък на койоти, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция, като се базира на свои публицисти на място.

Четирима души станаха, когато Байдън стартира да приказва на форума в египетския курорт на брега на Средиземно море, и потеглиха да разпъват транспарант с девиз срещу " изкопаемите горива ".

Въпреки " койотския писък ", президентът на Съединени американски щати не трепна и продължи своята тирада, която бе предстояща с огромен интерес.

Демонстрантите в това време бяха изведени бързо от залата от чиновници на Организация на обединените нации по защитата.

" Въглеродните обезщетения са подправено решение ", съумя обаче да се провикне един от тях.

Той имаше поради американската стратегия, която разрешава на фирмите да компенсират своя въглероден отпечатък, като влагат в планове, намаляващи парниковите излъчвания в разрастващите се страни, отбелязва Агенция Франс Прес.

" Насочили сме се към климатичен колапс в директно бъдеще и Джеф Безос не е индивидът, който ще ни избави ", сподели деятелят, вземайки под прицел милиардера, който е сътрудник на тази стратегия.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР