Протестиращи излязоха в центъра на София за 14-ти пореден път.

...
Протестиращи излязоха в центъра на София за 14-ти пореден път.
Коментари Харесай

14-и ден на недоволство: Протестиращи хвърлят тоалетна хартия по сградата на МС

Протестиращи излязоха в центъра на София за 14-ти следващ път. Стотици са към този момент събралите се на площад " Независимост " още веднъж с искане за оставката на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев. Развяват се трибагреници, настроението се поддържа от революционни песни и станалите към този момент известни шлагери на митинга, които озвучават площада през високоговорители. 

На митинга още в 17:00 часа се появи някогашният народен представител Минчо Спасов, който е упрекнат поради прекъсването на метрото в столицата преди 2 дни.

Малко преди 20 часа протестиращите започнаха да замерят постройката на Министерския съвет с тоалетна хартия. 
 митинг БГНЕС

 митинг БГНЕС

 митинг БГНЕС

Най-голямата атракция през днешния ден е лежащ полугол върху чаршафи мъж с револвер до главата и чекмедже цялостно с банкноти от по 500 евро. Той съобщи, че се е отчел и всичко е почтено и тествано от Национална агенция за приходите.

 митинг Георги Димитров

 митинг Георги Димитров
Протест, проведен от младежкото придвижване на " Да,България ", се организира пред Съдебната палата. Акцията е под наслов " всеобщо мятане на каскети ".
 каскети БГНЕС

 каскети БГНЕС
Мирно завърши по-рано през днешния ден националният митинг против измененията в Закона за хазарта, импортирани в Народното събрание. В София работещите в сектора се събраха пред Народното събрание. Недоволните смятаха, че текстовете са лобистки и ще обиден най-вече дребните и междинните компании.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР