Протестиращ от блокадата на АМ “Тракия, даде да се разбере,

...
Протестиращ от блокадата на АМ “Тракия, даде да се разбере,
Коментари Харесай

 Протестиращ от АМ “Тракия”: Искаме това, което е внесено в ЕС, да се изтегли и преработи 


Протестиращ от блокадата на Автомагистрала “Тракия ”, даде да се разбере, че митингът ще продължи и в идващите дни. Той удостовери пред Нова нюз, че това е настроението на множеството миньори.

“Ние искахме това, което е импортирано в Европейски Съюз, да се изтегли и да се преработи ”, изясни протестиращият, който е участвал на договарянията през вчерашния ден с държавното управление и парламентарните партии.

Блокадата ще продължи, колкото ни стигнат силите, съобщи той и добави, че тук-там миньорите и енергетиците са отстъпили и са се съгласили да одобряват постигнатото съглашение от 7 точки.

“Не желая да кажа, че са ни предали, ние сме в един отрасъл, те са си взели решението. Но Хаинбоза е затворен ”, сподели протестиращият и добави, че при координирани дейности, блокадите могат да продължат дълго. За оповестяването на стачка миньорите считат да спазят наредбите на закона, изясни той.


Представителят на блокадата на Автомагистрала “Тракия ” сподели също, че настояването на оставка на държавното управление е апел на протестиращите през цялото време.

петел бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР