Протестът, искащ оставката на премиера Бойко Борисов и главния прокурор

...
Протестът, искащ оставката на премиера Бойко Борисов и главния прокурор
Коментари Харесай

Ден 69: Готвят служебна победа на изборите |

Протестът, искащ оставката на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев, продължава към този момент 69-и ден. Той стартира с към този момент обичайна прожекция върху стените на някогашния Партиен дом на фрагменти със знакови изявления на Бойко Бойко Борисов. Прозвуча и протестен кавър на кавъра „ Батальона се строява ”, известен от близкото попфолк минало, с който се поздравяваха в казармата и една от обичаните песни на премиера. Минути след 20 часа няколко хартиени фенера полетяха над Министерски съвет и угаснаха в небето.

Хората са по-малко от нормалното. 

Арман Бабикян стартира изявлението със статистика за утежняването на образованието в България в последните 10 години.

Готвят и служебна победа на изборите , съобщи Арман Бабикян и уточни към Народното събрание. “Ще се опитат да върнат хартиените бюлетини, дружно с машините. Ще се опитат да удължат периода за доставка на машините с месец и половина поради сертификацията и по този начин да няма да има машинно гласоподаване. Така ще могат да дописват протоколите. Продължението е, че даже и има да има машинно гласоподаване ще се употребяват хартиените разпечатки. Отпада графата в протоколите за дописани гласоподаватели, познайте какъв брой ще допишат?, попита риторично той
Тази измама е опит да бъде обран българският народ и да бъде посегнато върху една от най-ценните му свободи- изборното право. Всеки, който се е опитал да обърне вота във своя изгода е изгубил, предизвести Бабикян.

По-рано през днешния ден от Отровното трио оповестиха, че ще съдят за клюка председателката на Народното събрание – Цвета Караянчева. На 11 септември пред бТВ тя съобщи, че олигарси зад граница финансират триото и уточни даже името на обвинения предприемач Васил Божков.
" Ще съдим за клюка госпожата с това цинично название, което й подари министър председателят. ", съобщи проф. Велислав Минеков пред бТВ. Той изясни, че разполагат с документи за това по какъв начин са се финансирали през последните три месеца и са платили всички налози.

" Първите дни се финансирахме сами. Имахме си ясна акция. Обявихме банков акаунт и още в първия ден събрахме 24хил. лв., а общо се събраха 92 или 93 хиляди. Това финансиране няма да продължи постоянно, само че от митинга няма да се откажем. ", сподели той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР