Протестът е една чудесна форма, за да се види, че

...
Протестът е една чудесна форма, за да се види, че
Коментари Харесай

Борисов: Има хора, които не протестират, а работят и очакват да им помогнем и ние го правим!

" Протестът е една чудесна форма, с цел да се види, че има народна власт. По върховенството на закона им Висш съдебен съвет, където ние не се изричаме по тематика правосъдна система. Мерките, които в този момент предлагаме, идват след диалози с работодатели и синдикати ", добави министър-председателят. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на ексклузивен брифинг след съдружен съвет.

Предлагат нови социално-икономически ограничения на стойност 1.163 милиарда лева за обществени ограничения и 731 млн. за стопански ограничения. Това сподели министър председателят Бойко Борисов след съдружен съвет.

" Към този миг няма да употребяваме заем, а ще употребяваме мазниниките, които имаме във фискалния разерв. За страдание, пандемията продължава да нараства със страшна мощ. Надяваме се да намерят ваксина ", сподели още той

" Увеличаване на разноските за личен състав с 30% за чиновниците, които са на първа линия. Средствата са планувани за структури от Министерство на здравеопазването, Министерството на вътрешните работи, Министерството на труда и социаланта политика, НЗОК, Национален осигурителен институт и други ", съобщи Борисов на брифинг в Народното събрание.

" За три месеца поред по 50 лв. ще се дават на всички пенсионери. Това са 318 млн. лева ", разкри Борисов.

" Интересно е, че от понижаване на Данък добавена стойност в туризма приходите са с 28 млн. лева повече за юни по отношение на предходната година ", разкри министър председателят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР