Протестът бетонира Бойко Борисов. Това е парадоксално, но той така

...
Протестът бетонира Бойко Борисов. Това е парадоксално, но той така
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Протестът бетонира Борисов, той така е притиснат в ъгъла, че не може да стигне до вратата |

Протестът бетонира Бойко Борисов. Това е парадоксално, само че той по този начин е притиснат в ъгъла, че няма по какъв начин да стигна до вратата. 

Това разяснява социологът Първан Симеонов по бТВ. Според него към този момент е късно за оставка на Борисов. Той е приел опълчването с президента Румен Радев като въпрос на достойнството, а протестиращите не му дават опция да напусне в подобаващ миг. 

Подкрепям радикализацията на митинга, само че - в такава обстановка постоянно е значимо какъв брой е радикализацията, тъй като останалите хора, които поддържат митингите, след 2 септември си споделят " Не желаеме чак толкоз доста ", изясни Симеонов. По думите му Борисов изчаква протестиращите да създадат задоволително неточности, с цел да намалее поддръжката за тях, както и да се партизира недоволството. Това към този момент се случва, митингът замязя от ден на ден на предизборна акция, изясни шефът на Галъп. 

Очаквам президентът Радев да дава гориво на митинга, той е с най-голям рейтинг и ще печели от антиправитествените манифестации и шествия, сподели още Радев. 

Според социолога Мира Радева Борисов е направил доста неточности. Тя като дефинира като несъответстващо държанието му да обикаля с джипа и да споделя за достиженията на държавното управление, когато на всички места му желаят оставката. Срещнах се с доста хора напоследък, всички питат " Според Вас какво ще стане ". Това би трябвало да отговори Борисов, сподели Радева. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР