Протестърът и кандидат за общински съветник Войслав Тодоров от обкръжението

...
Протестърът и кандидат за общински съветник Войслав Тодоров от обкръжението
Коментари Харесай

Протестър скочи за строителството на нови сгради на Домусчиев и Михаил Тиков


Протестърът и претендент за общински консултант Войслав Тодоров от обкръжението на Мая Манолова скочи на Кирил Домусчиев и притежателя на "Софиямед " Д-р Михаил Тиков, видя Скандал във фейсбук. "Помните ли обещанията на Фандъкова и Здравков, че ще лимитират строителството на небостъргачи, пръснати из София? Те, очевидно, не помнят.
Издадено е позволение за градеж на 30-етажна (95м) жилищна и офис постройка в кв. Изток, на ул. Тинтява. Сградата е голяма, като общо застрояване, зданието ще е 2 пъти по-голямо от "Златен век " в Лозенец. И ще натовари доста дребните улички в квартала.


А няма да е единствена. В непосредствена непосредственост, от другата страна на реката, общинският съвет одобри проект за над 20-етажна постройка, а в другия завършек на "Тинтява " се построяват двете елементи на "Диамант "-а на Артекс.
Собственикът на имота е същият, на който Общината оказа помощ да урегулира 55 дка против Окръжна болница - на мястото на ИПК Родина и прилежащите имоти ", изяснява Войслав Тодоров.
По информация на Скандал става въпрос за притежателя на Софиямед доктор Михаил Тиков. Той купи постройката на някогашната ИПК Родина от Делян Пеевски. Другата постройка е план на Кирил Домусчиев, настояват хората на Войслав Тодоров. Домусчиев е притежател на Биовет-Пещера, футболен клуб "Лудогорец ", Нова ТВ и е ръководител на КРИБ.
Мястото на толкоз високи здания не е в жилищните квартали на града, небостъргачи би трябвало да могат да се построяват единствено в избрани за това зони след необятен консенсус в обществото. А не да са изненади, които стърчат в цяла южна София, написа Войслав Тодоров.
Междувременно предходната седмица стана ясно, че Войслав Тодоров отива на прокурор. Жалбата е изпратена от притежатели на парцели в Горубляне, пишат те във фейсбук страницата си. Тодоров е една от "линейките " протестъри в София и незабавно се появява, където сякаш има проблеми или неодобрение. Никне на всички места като другият протестър Никола Вапцаров. И двамата станаха протежета на Мая Манолова.
"Войслав Тодоров се жалва пред обществото, че горубци сме го дали на прокурор. Всеки, който манипулира, заблуждава и лъже съгражданите си, ще бъде даден на прокурор. Всеки, който блокира частната ни благосъстоятелност ще бъде даден на прокурор. Всеки, който се пробва да отнеме частната ни благосъстоятелност ще бъде даден на прокурор. Войслав Тодоров беше предизвестен неведнъж преди да пристъпим към крайното деяние сигнализиране на прокуратурата (това в действителност не е най-крайното действие). ", пишат горубци.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР