Протест за оставката на кмета Йорданка Фандъкова обяви днес Борис

...
Протест за оставката на кмета Йорданка Фандъкова обяви днес Борис
Коментари Харесай

Алибегов брани Фандъкова от Спаси София със снимка от Париж

Протест за оставката на кмета Йорданка Фандъкова разгласи през днешния ден Борис Бонев и предложения всички столичани на 12 октомври пред постройката на Столичната община, оповестиха от Спаси София. 

“Гаврата с жълтите павета преля чашата. Не става въпрос за следващият ремонт на ремонта и асимилиране на милиони, а за окончателно изтриване на историческия образ на София! ”, безапелационен е Бонев. От организацията обръщат внимание и на обстоятелството, че на четвърти следващи избори ГЕРБ губят в София, а техният съдружен сътрудник Съюз на демократичните сили не съществува. Ние в никакъв случай нямаше да допуснем това. Която и да е компания щеше от дълго време да бъде отстранена и да заплаща санкция за милиони. Но вместо да отбрани публичния интерес, госпожа Фандъкова се крие, безапелационен е Борис Бонев.

“Неприемливо е ръководещите да адвокатстват на  " Трейс ", оправдавайки техните провали. Очевидно за всички е, че ремонтът е драматичен, само че Общината измисля смехотворни тези, че спирачките на колите били отговорни. Къде е и ръководителят на СОС, господин Георгиев? Нима като правист, той не можа да прочете контракта и да види какви огромни наказания планува той, само че такива не бяха наложени. На чия страна са тези хора - на страната на жителите или на компанията? ” - пита риторично Борис Бонев.

От Спаси София споделят, че митингът в сряда ще бъде надпартиен и цивилен и канят всички съграждани, които считат, че София може и заслужава доста повече.

От Българската асоциация на заведенията отпред с Ричард Алибегов и Сдружението на заведенията в България с ръководител Емил Коларов пък показват своето мощно терзание от " извънредно нападателната офанзива, която „ Спаси София “ провежда против българската столица София ", се споделя в позиция на двете организации. В нея се твърди още: 

Считаме, че непрестанното оклеветяване на града съществено вреди на неговия имидж като туристическа дестинация. 

Атакуват се емблематични туристически места. Например ул. „ Съборна “, където жителите даже излязоха на митинг против „ Спаси София “. Под прицел постоянно е бул. „ Витоша “ – една от забележителностите на столицата ни – изпълнена с живот и обичано място за разходка и отдих както на българите, по този начин и на голям брой задгранични туристи.

Наясно сме с политическите упоритости на „ Спаси София “, само че не сме съгласни те да вредят по този нападателен метод на туристическия бизнес в града ни! София сигурно има проблеми и то не малко. Но като цяло е хубав европейски град със своите исторически и модерни забележителности.

С непрестанното оклеветяване на българската столица и проявление само на отрицателното и умишлено подминаване на красивото се прави черен PR на града, който отблъсква туристите. И то от хора, които през живота си „ една къщурка за птички не са построили “.

Без да имаме искания на пълнота, не сме забелязали сходни вътрешни офанзиви да има против Париж, да вземем за пример, от където прилагаме настояща фотография.

Затова призоваваме „ Спаси София “ да не води политическите си акции на гърба на софийския туризъм. Защото по този начин не избавят София, а я унищожават като туристическа дестинация.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР