Протест срещу войната събра столичани пред президентството. Близо 200 души

...
Протест срещу войната събра столичани пред президентството. Близо 200 души
Коментари Харесай

Хиляди софиянци срещу Путин! Какво казаха

Протест против войната събра столичани пред президентството. Близо 200 души се събраха на проява в поддръжка на Украйна, заяви БНР..

Много хора са се събрали пред постройката на президентството в центъра на София. Те държат знамената на Украйна и на България и приканват България да вземе твърда позиция в поддръжка на Украйна. Това, което стана ясно, е че провеждат и спешен щаб за дамите и децата на Украйна.

„ След като могат 78-годишни дами в Мариупол да отиват и да се образоват по какъв начин да стрелят, фотосите на тази госпожа от Мариупол обиколиха интернет, значи всеки един може “, показа ораторка на митинга.

„ Преди малко звъня брат ми от Киев, с който не можах да се свържа няколко дни. Естествено, бях обезпокоена, треперят ми ръцете и краката. Сред нас има доста украинци, които живеят тука, които към този момент два дни на митингите плачат със сълзи, тъй като техните близки са там, те са подложени на обстрел, животът им е заплашен. “

Жена със сълзи на очите описа, че е пристигнала от Украйна с двете си деца, само че едното останало там и сестра ѝ се грижи за него.

В 16 часа пред постройката на украинското посолство още веднъж ще има проява в поддръжка на Украйна и против нахлуването на Руската федерация в страната, по този начин както го дефинират участниците в митинга.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР