Протест пред централния вход на Народното събрание има и днес.

...
Протест пред централния вход на Народното събрание има и днес.
Коментари Харесай

Протест пред Парламента пак има! Полицията пази депутатите от хорската "любов" ВИДЕО

Протест пред централния вход на Народното събрание има и през днешния ден. Доста хора са се събрали, с цел да изискат оставката на държавното управление и тази на основния прокурор. Те упорстват още функциите на Доган и Пеевски като кукловоди на паралелната страна да бъдат спрени.

НА СТЕНАТА НА ОТРОВНОТО ТРИО - ТУК И НА НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ - ТУК, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ВИДЕО ОТ ПРОТЕСТА В МОМЕНТА

Организаторите показаха начален час от 9 ч. тази заран, само че засилено полицейско наличие имаше още в 7ч. Органите на реда са отделили напълно постройката на Парламента, с цел да се организира гласуването на вота на ендоверие гладко.

Движението по бул. " Цар Освободител " се реализира гладко, към този момент. Очаква се 13-тият по ред митинг да премине в гражданско непокорство, каквато поръчка дадоха обявилите се за уредници Арман Бабикян, адв. Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков.

През миналото денонощие до окупация на основни здания в София не се стигна поради масираното полицейско наличие, което отдели държавните здания в огромен периметър. И въпреки всичко протестиращите показаха недоволството с секване на пешеходната пътека пред Народното събрание и блокиране на една от линиите на метрото.

След което в Първо РПУ измежду арестуваните се оказа и някогашният народен представител Минчо Спасов. Исканията остават същите. Оставка на държавното управление, оставката на основния прокурор, изпъждане на мафията от ръководството.

Без съществени нарушавания на реда са минали протестните дейности през вчерашния ден в София, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Четирима души са отведени в столични районни ръководства. Двама 16 годишни младежи, единият от които без документ за идентичност, са палили факли по време на шествието, и по-късно са предадени на родителите им. Полицията още веднъж припомня на участниците в протестните дейности за съблюдават публичния ред и да не се поддават на провокации.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР