Протест пред Съдебната палата в Пловдив. Близки на убития Димитър

...
Протест пред Съдебната палата в Пловдив. Близки на убития Димитър
Коментари Харесай

Съдът отложи делото срещу близнаците от Цалапица, ще чака връщането на Рангел Бизюрев

Протест пред Съдебната палата в Пловдив. Близки на убития Димитър Малинов от Цалапица желаеха обективни санкции за замесените в убийството.Протестиращите се събраха преди началото на правосъдното съвещание против близнаците от Цалапица, упрекнати, че са помогнали за прикриване на следите на убийството. Искането на протестиращите е делото  да бъде предадено на Окръжната прокуратура и да им бъдат повдигнати по-тежки обвинявания. Двамата братя Борислав И Валентин Динкови, влязоха в правосъдната зала под засилено полицейско наличие, съпровождани от крясъци “убийци ” от страна на околните на Митко. В хода на делото стана ясно, че очевидец по производството е поискал отказ на прокурора. Съдията обаче не одобри това искане. Преди два дни търсеният за убийството - Рангел Бизюрев беше арестуван в Дания.

Съдът насрочи съвещанието за друга дата, с цел да бъде позволен до разпит единственият свидетел на убийството Рангел Бизюрев и да бъде разкрита обективната истина.
" Радвам се ненапълно, че Рангел ще бъде разпитан. Надявам се, че Рангел ще каже истината, с цел да не е възможно и не можем да го приемем участниците в убийството на Митко да се водят укриватели ", сподели Атанаска Бакалова, майка на убития Димитър.

 

Близнаците остават в ареста. Делото е планувано за 25 януари следващата година.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР