Протест пред МВР срещу оставането на Калин Стоянов на поста

...
Протест пред МВР срещу оставането на Калин Стоянов на поста
Коментари Харесай

Чий министър е: Протест и контрапротест заради Калин Стоянов

Протест пред Министерство на вътрешните работи против оставането на Калин Стоянов на поста министър на вътрешните работи. Неговата фигура стана противоречива след безредиците и полицейското принуждение по време на недоволството против БФС.

Партньорите в сглобката и до през днешния ден спорят чий министър е Калин Стоянов. От ПП-ДБ споделят, че той е министър на ГЕРБ и Движение за права и свободи. ГЕРБ и Движение за права и свободи пък отвръщат, че техен министър в кабинета Денков няма.

„ Настоявам за оставка на министър Стоянов. Няма да разясня качествата му, може да е най-хубавият експерт. Факт е, че основава публично напрежение “, разяснява протестираща жена.

Има подозрения за възможното осъществяване на закононарушение от страна на Борислав Сарафов, показват от държавната пресслужба

„ ПП-ДБ желаят оставката на Калин Стоянов, а ГЕРБ и Движение за права и свободи желаят да остане. Чий човек е Калин Стоянов “, попита друга жена.

Междувременно има и контрапростест в поддръжка на Калин Стоянов. Той е проведен от негови сътрудници. Вътрешният министър слезе при тях, с цел да ги поздрави и да им благодари за поддръжката.

Тя не пожела да даде предварителна оценка на проектокабинета „ Главчев “

Калин Стоянов не пожела да отговори на нито един журналистически въпрос.

„ Дойдох, с цел да благодаря и да поздравя сътрудниците за мощната поддръжка към мен " - с тези думи той се обърна към чиновниците от Министерство на вътрешните работи, пристигнали да изкажат своето утвърждение към нег

" Докато съм министър няма да разреша никой да ми подрежда кой, къде и на какъв пост да бъде подложен ", съобщи вътрешният министър пред събралите се чиновници от разнообразни структури на министeрството.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР