Протест на велосипедисти пред Министерския съвет с искане за законови

...
Протест на велосипедисти пред Министерския съвет с искане за законови
Коментари Харесай

Велосипедисти блокираха движението преди МС с искане за законови промени

Протест на велосипедисти пред Министерския съвет с искане за законови промени, които да подсигуряват сигурността им на пътя. Протестът е под надпис " Поход за живот " за следващ път.

Вижте повече детайлности от директното включване на Виктория Бояджиева.

 © БГНЕС
В началото на митинга велосипедистите блокираха придвижването пред Министерския съвет. Те уважиха с едноминутно безмълвие паметта на жертвите при пътни произшествия. След това шествието потегли към Министерство на вътрешните работи, където протестиращите възпламениха свещи в памет на починалите велосипедисти.

Само за последните дни има нови два смъртни случаи с колоездачи. Именно по тази причина протестиращите се активизираха, настоявайки за нов закон за придвижване по пътищата, в който да попадат и техни оферти.

Велосипедистите дадоха на властимащите един месец за измененията, като са безапелационни, че в случай че законът не бъде изменен, още веднъж ще излязат на митинг.
 Колоездачи на митинг пред Министерски съвет с искане за законови промени Колоездачи на митинг пред Министерски съвет с искане за законови промени
Колоездачи стачкуват пред Министерския съвет с искане за законови промени, които да подсигуряват сигурността им на пътя. Те излизат на митинг под над...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР