Протест на жители на район Панчарево съпътства приемането на бюджета

...
Протест на жители на район Панчарево съпътства приемането на бюджета
Коментари Харесай

Жители на Панчарево поискаха повече пари от Столичната община

Протест на поданици на регион " Панчарево " съпътства приемането на бюджета в Столичната общин а, оповестиха от БГНЕС.

Според ръководителят на Сдружение за развиване на Панчарево, Галина Б., би трябвало да има обикновено водоснабдяване, канализация. Тя разясни, че рехабилитация на " Самоковско шосе " не е пипано от десетилетия.

Според протестиращите при сметосъбирането има проблем и също по този начин доста нерегламентиран отпадък. Жителите на Панчерево са участвали на публичното разискване, което е минало при доста неприятни условия. Освен това и до този миг не са получили отговор на настояванията си.

Не е обикновено този бюджет да се разисква веднъж за 3 часа, този бюджет от милиард и седемстотин, който ще се заплаща с нашите налози, акцентира една от недоволните.

" Не може в продължение на 10 години, госпожа Фандъкова да дава обещание, че ще се отпускат повече пари за регионите и улиците и това да не се случв а и ние да слушаме единствено обещания ", съобщи протестиращата.

Фандъкова, съобщи че две са оперните точки на опозицията, които вървят към хората, с цел да ги манипулират . Едното е, че ние вършим работа, само че не сме амбициозни.

Припомняме, че по-рано през днешния ден П аргов, съобщи, че в бюджета на Столична община няма амбициозност. Социалисти, демократи и самостоятелния Бонев срещу бюджета на Фандъкова. Борис Бонев даже съпостави бюджетът на София с тръбите на Перник . " Налива се и всичко потъва без да доближи до хората ", съобщи той.
 Социалисти, демократи и самостоятелния Бонев срещу бюджета на Фандъкова
Социалисти, демократи и самостоятелния Бонев срещу бюджета на Фандъкова

Според Лалов: Тези 10 млн.лв., които ще бъдат дадени на кварталите, са 0,6 %.

В отговор на рецензията към нея, Фандъкова съобщи, че бюджетът е под напрежение, само че реален.

По-рано денс Лалов, разяснява, че тези 1 0 млн.лв., които ще бъдат дадени на кварталите, са 0,6 %. Той добави,че тази сума е смешна.

В тази връзка кметът на София, съобщи, че това е страхотна манипулаци я, че не се насочват задоволително пари към кварталите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР