Простреляниятпри заложническата криза в санданското село Вълково– 70-годишен мъж, е

...
Простреляниятпри заложническата криза в санданското село Вълково– 70-годишен мъж, е
Коментари Харесай

След края на заложническата криза в Санданско! Главният секретар на МВР: Похитителят е лежал в психиатрия

Простреляниятпри заложническата рецесия в санданското село Вълково– 70-годишен мъж, е с заплаха за живота и е превозен в „ Пирогов “, заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Както съобщихме към 17:30 ч. през днешния ден мъж откри пукотевица и се барикадира със заложници в къща в селото. Заложниците са млада жена, майка ѝ и татко ѝ. След скандал сред похитителя и бащата, похитителят стрелял и уцелил възрастния мъж в рамото.Той е примрял и в 19:30 ч. нападателят е разрешил на екип на Спешна помощ да го изведе.

Двете дами останахазатворени с похитителя в къщата. След освобождението те са в положително здраве.

„ Извършителят е арестуван, обезвреден е. Той е от град Лом, на 41 година, престъпно проявен. Днес по-рано е пристигнал в селото, с цел да уговаря своята избраница да се върне при него. Мотивът за стрелбата и за похищението е ревнивост “, изясни Коцев.

Нападателят екриминално проявен, лежал е и в психиатрия. При ареста му у него са откритидва нелегално притежавани револвера и нож. Предал се е в 21:35 ч.

Образува се досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране, ще работим взаимно с прокуратурата, сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР