Простреляната в Свети Влас жена е подавала жалби в полицията

...
Простреляната в Свети Влас жена е подавала жалби в полицията
Коментари Харесай

Простреляната жена в Св. Влас е подавала жалба срещу бившия си мъж

Простреляната в Свети Влас жена е подавала тъжби в полицията против някогашния си сътрудник. Лиляна е споделяла и пред сътрудниците си, че Кирил я тормози.
На 8 май 54-годишният мъж се опита да убие някогашната си жена, след което се простреля в главата. Трагедията се разигра в магазин за хранителни артикули пред очите на клиенти, заяви Нова телевизия.
Малко преди 15.00 часа Кирил нахлул въоръжен с газов револвер в супермаркета, където работи някогашната му другарка. Стрелял в главата ѝ и по-късно се прострелял - също в главата. Причина за нападението е любовна драма, потвърдиха от полицията. Двамата имали дългогодишна връзка. Наскоро обаче се разделили. Според проверяващите мъжът възнамерявал покушението авансово.
За шанс патронът засегнал единствено региона към ухото на дамата. Тя е контактна, следва й интервенция. Мъжът обаче е в по-тежко положение с заплаха за живота.
Лиляна е подала тъжба в полицията при започване на годината. Случаят е бил предаден в прокуратурата. Тогава обаче самата Лиляна се отказала казусът да бъде обсъждан като случай на домашно принуждение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР