Прословутият побойник Иван Балабанов, по-известен като Вазелина е нахлул с

...
Прословутият побойник Иван Балабанов, по-известен като Вазелина е нахлул с
Коментари Харесай

Иван Вазелина наби топ адвокат в кантората му

Прословутият хулиган Иван Балабанов, по-известен като Вазелина е нахлул с гардовете си в адвокатската фирма на прочут столичен юрист и го набил. Инцидентът се разиграл преди седмица, настояват осведомени.

Тук е мястото да уточним, че въпросната адвокатска фирма се намира наоколо до постройката на столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи, а юристът, другояче ученик на школата в Симеоново, има богата палитра от клиенти – от знакови предводители на силови групировки до политици. 

Този правист е част от армията юристи, на които Вазелина, както и брат му Велко Балабанов – Халката, упълномощили отбраната си по многочислените им каузи.
Причината за офанзивата против известната адвокатска фирма е най-общо казано неодобрение от работа й. 

Вазелина, именуван още Кривото око, и Халката очаквали, че откакто заплащат на юриста си астрономически възнаграждения и дават пари за рушвети в съда и прокуратурата, ще се измъкнат небрежно от разправиите си с правораздаването. Нищо сходно обаче не се случва, делата против двамата братя-роми освен не се приключват, само че и набъбват като лавина.

Затова Вазелина, обиден, че следващо дело против него влиза в съда, макар тлъстите възнаграждения, които заплаща, нахлул с гардовете си да желае пояснение. „ Когато юристът се сопнал, последвали грозни обиди по негов адрес и гневна разпра, разкриват осведомени. От всичко това юристът излязъл със сцепена джука и охлузвания и след това разказвал из Съдебната палата, че се е спънал и паднал по време на лов. ”

Не излиза наяве по какъв начин е щяла да приключи случката в другояче първокласната адвокатска фирма, в случай че не била намесата на някогашен антимафиот, преди време наказан като наркобос, който придружавал Вазелина. От години той е наставник на Балабанов. Командосът съумял да усмири протежето си, след което дружно с защитата си се изнесли от адвокатската фирма. 

„ Кортежът им от бронирано „ Ауди “ и джип „ Тойота “, с полицейски буркани, потеглил с мръсна газ към дома на някогашния антимафиот в баровски квартал „ Драгалевци “, споделят очевидци. Те допълват, че след случая, по съвет на командоса-наркобос, Вазелина се опитал да се извини на юриста. Честолюбивият правист обаче отказал да одобри подадената му ръка. Свалил записите от охранителните камери в офиса си и си извадил здравно. 

След това упълномощил на близка юристка да приготви сигнал до прокуратурата за побоя. Все отново с цената на доста великодушен откуп и първокласни дарове юристът бил умилостивен. Вазелина и неговият необут съумели да се разминат с следващото дело, най-малко към този момент. 
Интересно е обаче дали след този случай братя Балабанови ще останат клиенти на горделивия юрист, чиято адвокатска фирма ги показва по една дузина каузи за измами в цялата страна.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР