Прословутата теория за смъртта на повечето хора, спечелили милиони от

...
Прословутата теория за смъртта на повечето хора, спечелили милиони от
Коментари Харесай

Проклятието на милионите: Намериха мъртва милионерка от лотарията

Прословутата доктрина за гибелта на множеството хора, спечелили милиони от лотарията, се удостоверява с следващия случай на открит мъртъв лото-милионер. Става въпрос за британка, която е спечелила 27 милиона паунда от лотарията. От години дамата я твърдяла, че милионите са унищожили живота й.

Полицията не е разкрила следи от принуждение по тялото й, написа Дейли Мейл.

56-годишната Маргарет Лофри завоюва огромната премия на
лотарията EuroMillions преди осем години, само че от този момент насам споделя, че парите са я „ унищожили “.

Печалбата й е чиста случайност - купува си билетчето за
лотарията на връщане от работа. " Маги милионерката ", както е известна в градчето си, преди да завоюва голямата сума, е живяла с 58 паунда на седмица.

След като се снабдява с парите, дамата основава цяла имотна империя, като си купува бунгало, някогашна мелница, превърната в център за отдих, и раздава половината си пари за положителни дела.
 Защо в Иран се появиха толкоз доста нови милионери Защо в Иран се появиха толкоз доста нови милионери
Броят на доларовите милионери по света продължи да нараства даже и по време на пандемията. В Иран техният брой се е нараснал с близо 25...

Четири месеца след облагата си " Маги милионерката " разказва живота си с думите „ Ако има пъкъл, аз съм в него. Беше толкоз неприятно, парите носят злощастие. Преди облагата бях благополучен човек, а всичко, което тя направи, бе да унищожи живота ми ". В едно от последните си изявленията тя споделя, че са й останали единствено пет милиона паунда и добавя " Не можете да вземете пари със себе си в отвъдното, ковчег с джобове към момента не е фиктивен ".

Полицията счита гибелта й за естествена и за логически завършек на дългогодишните й проблеми. Жената не е имала свое семейство, не е била омъжвана, не е имала и деца.

Хората в Ballycolman Lane в Страбан са шокирани от гибелта на дамата, " направила толкоз доста за тях и градчето им ". Тя постоянно споделяше, че се усеща извънредно самотна с парите и " те не могат да ме създадат щастлива, само че това, че други хора са щастливи с тях, може да ме радва извънмерно ".

В едно от последните си изявленията Лофри признава " Парите не ми донесоха нищо друго с изключение на тъга. Това унищожи живота ми ".

Още от ЕВРОПА:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР