Прословутата статия на Ди Веят“ за лидерската роля на България

...
Прословутата статия на Ди Веят“ за лидерската роля на България
Коментари Харесай

Най-сетне: Европа изплющя шамар на Бойко – никога повече на власт и аут от политиката!

Прословутата публикация на „ Ди Веят “ за лидерската роля на България в първите дни на войната против Украйна по никакъв начин не е инцидентна, а носи явен сигнал – Западът не желае в никакъв случай повече ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството на най-бедната страна в Европейски Съюз. Това разяснява пред „ Галерия “ български евродепутат.

Сигналът е бил свестен чудесно от Бойко Борисов и Ахмед Доган, като първият го е приел изключително мъчително. Лидерът на ГЕРБ се скъса да прави благи физиономии към „ началниците “ в Европейски Съюз, само че уви, даже съпартийците му от ЕНП няма какво да създадат.

Борисов се е допитал до тях дали немското издание не е излъгало за намесите на Кирил Петков и Асен Василев в първите 48 часа от войната, довели до основен отпор на съветската експанзия и помощ за Украйна.

На двете въпросни срещи са участвали куп хора от ЕНП, които просто удостоверили, че написаното е самата истина и вдигнали безпомощно плещи.

Движение за права и свободи и ГЕРБ пробваха да създадат акция, че написаното в „ Ди Велт “ и препечатано във всички съществени международни медии е поръчка. Странно, само че в хора започнаха да пригласят Корнелия Нинова и хора от президентството.

Това обаче единствено буди смях, тъй като и те са наясно, че няма по какъв начин да бъде манипулирано какво е споделил Асен Василев в наличието на десетки финансови министри. Последните първи ще опровергаят, в случай че има нещо изопачено.

Самата Нинова пък е наясно чудесно с износа на оръжия и дизел за Украйна, тъй като като вицепремиер всичко минаваше с нейния автограф. И надали си е мислила, че внезапно Полша се е разбързала да изкупува цялото българско оръжие.

Реклама

„ Българските сътрудници чудесно знаят мнението на западния свят. Доверието към Бойко Борисов в свалено вечно и Европейски Съюз не желае да чуе за негово присъединяване във властта “, показа източникът ни от Брюксел, „ Колкото и да се прави на разсени, водачът на Г ЕРБ ще би трябвало одобри истината и да разгласи отдръпване, в случай че желае да избави най-малко партията си “.

Очевидно Западът не може да елементарни на Борисов построяването на „ Турски поток “, който си е чисто съветски и разреши на Путин да стартира войната в Украйна.

Трасето беше издигнато с куп корупционни схеми и следено от представители на тайните служби на Кремъл. За похлупак – платено от налозите на българите с 3 милиарда лв., без да е ясно в кой век ще има възвращаемост.

Сигналите от Европа и Съединени американски щати очевидно бяха координирани, тъй като след публикацията в „ Ди Веят “ пристигна и изказването на американския дипломат Херо Мустафа. Тя непосредствено разгласи, че по време на мандата се в София е видяла безнаказана корупция и продънена правосъдна система Все схеми на ГЕРБ и Движение за права и свободи, за които българският гласоподавател от дълго време знае.

Борисов и Доган обаче ще се опитат до последно да шикалкавят през западните сътрудници. И да си отмъщават на Кирил Петков и Асен Василев. Доста очевидно и поръчково беше махането на защитата от НСО на някогашния министър председател. Камерите от вкъщи на Петков на улица „ Шишман “ бяха демонтирани във вечерта, в която той беше първа вест по централните съветски медии.

В Москва оповестиха българина за зложелател №1 поради концепцията му в първите часове на войната да бъдат замразени съветските активи, а съветските банки изключени от СУИФТ системата за разплащане.

НСО побърза да разгласи, че няма непосредствена заплаха за Петков, което е смешно на фона на решенията на службите да пазят по две години други някогашни министър председатели.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР