Просеща жена със смартфон, предизвика оживена дискусия в социалната мрежа.

...
Просеща жена със смартфон, предизвика оживена дискусия в социалната мрежа.
Коментари Харесай

Просеща жена със смартфон предизвика подозрения СНИМКИ

Просеща жена със смарт телефон, провокира оживена полемика в обществената мрежа. Случката е от улиците на Варна. Някои жители не виждат нищо неправилно, само че не закъсняват и съмненията в употреба на човешката доброта.

Съвсем свеж е и казусът, при който мъж бе арестуван, тъй като организираше хора за милостиня. Като един от тях даже се преструваше на недъгав.

Гледката на жена със кърпа, която се е свила на плочките, а пред нея е сложена кутия, е снимана от варненец. Мъжът приканва за зоркост своите съграждани.

" Просякинята не спря да приказва по мобилния си телефон. За при положение, че някой реши да и заплати сметката! ", написа Андрей Д.

Някои жители не са съгласни с съмненията на своя съгражданин, само че други споделят своя горчив опит. Вижте някои от мненията им:

" Когато си безпаричен нямаш право на мобилен телефон и диалози? Доста жалко ", отвърна варненка.  " Има милостиви хора и с помощта на тях изкарват много положителни пари. Преди години имаше един бедняк на стъпалата в подлеза пред Катедралата. Всеки ден минавах оттова и каквито стотинки имах, му ги пусках в кутията, купувах му по някоя закуска. Един ден той ме заприказва. Каза ми, че е от Южна България. Имал наследник студент и го издържал с това, в този момент събирал пари за апартамент. Така че милостивите хора ѝ заплащат диалозите на просякинята и освен диалозите. В множеството случаи те са здрави, прави хора ", споделя Даяна С.  " Ако ме помолят споделям, че нямам пари в брой. Мога да им купя самун с карта! Обаче не желаят! ", прибавя Иванова Ф.  " Затова пари не се дават, питаш дали има потребност от храна. Ако желае, тогава мога да му купя. Ако желае пари - отхвърлям ", споделя Златко З.
     ,
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР