Проруският украински политик и предател Олег Царьов, който е бивш

...
Проруският украински политик и предател Олег Царьов, който е бивш
Коментари Харесай

Атентат в Крим срещу предателя на Украйна Олег Царьов, тежко ранен е и се намира в реанимацията на местна болница

Проруският украински политик и изменник Олег Царьов, който е някогашен народен представител в Радата, е бил атакуван тази нощ пред дома си в окупирания Крим. Царьов, включен в листата Миротворец, е тежко ранен и сега се намира в реанимацията на локална болница.
 
Първоначално, съветски медии и редица Telegram канали започнаха да оповестяват за " изключителна обстановка " покрай къщата на предателя Олег Царев във краткотрайно окупираната Ялта, заяви украинският уебсайт Обозреватель.
 
 Предателят Олег Царьов е обект на нападение в Крим Предателят Олег Царьов е обект на нападение в Крим Източник: Telegram
В нощта на 27 октомври в дома му почнали да идват чиновници на реда и коли за спешна помощ. Самият Царьов не е вдигал телефона от нощта. Пропагандистите настояват, че той е открит в личната си къща с пострадвания.
 
" Очевидци описват, че към среднощ чиновници на реда и коли за спешна помощ са почнали да идват на територията на санаториума " Киров ", където се намира резиденцията на Царев ", написа едно от съветските пропагандни издания, като не пропуща да напомни наказателните каузи против Царев в Украйна и обстоятелството, че " той неведнъж е бил заплашван от бандеровци ".
 
Руските пропагандисти в началото тиражираха версията, че украинските партизани са нанесли прободни рани на Царьов, който беше наказан задочно на 12 години затвор за държавна измяна.
 
Проруският блогър Анатолий Шарий съобщи, че от нощта Царев не е отговарял на позвънявания от познати. В мрежата се появи видео, снимано от очевидци, на което се виждат коли за спешна помощ и полиция наоколо до къщата на Царев. Територията беше отцепена и те реагираха нападателно на непознати.
 
Междувременно в Телеграм каналите на краткотрайно завзетия от Руската федерация украински Крим пишат, че някогашният национален народен представител бере душа и че раните му са от огнестрелно оръжие.
 
Олег Царьов беше национален народен представител от Партията на районите. След Революцията на достолепието през 2014 година се опита да се кандидатира за президент на Украйна, само че отдръпна кандидатурата си и намерено се застъпи за " референдуми " в Донецка и Луганска област. По-късно той се разгласи за " ръководител на Народното събрание на Новоросия ".
 
През март Киевският апелативен съд удостовери присъдата на съда против Олег Царьов, който година по-рано беше наказан на 12 години затвор, като беше приет за отговорен в осъществяване на закононарушения по част 2 на член 110 и част 3 на член 109 от Наказателния кодекс.
 
Делото по обвиняването против Царьов в посягане върху териториалната целокупност и цялост на Украйна се гледа в съда от 2017 г.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР