Пророчицата Ванга е помогнала на хиляди хора, докато беше жива.

...
Пророчицата Ванга е помогнала на хиляди хора, докато беше жива.
Коментари Харесай

Съветите на Ванга за привличане на здраве, успех и благополу...

Пророчицата Ванга е помогнала на хиляди хора, до момента в който беше жива. След нея останаха простите й житейски препоръки за здраве и благоденствие.

Напътствията й са дълбок бунар на мъдрост и източник на познания, с които всеки може да притегли шанс и благополучие в живота си.

Ако желаете да отбраните дома си от неканени посетители и тъмни сили, е казвала Баба Ванга, закачете над входната врата клонки от бъз под формата на кръст.

Ако желаете денят ви да е сполучлив, ставайки от леглото сутринта, обуйте първо десния си крайник, а по-късно левия. Никога не търсете втората чехла, в случай че първата към този момент е на крайници ви. Първо намерете и двете и чак тогава започнете да ги обувате.

Ако желаете да привлечете разцвет, пари и здраве в дома си, по време на новолуние пренаредете мебелите. Промените към по-добро няма да закъснеят.

Не би трябвало да оставяте части неизяден самун на масата. Така оставяте силите и здравето си. Също по този начин не би трябвало да изхвърляте самун, даже и към този момент да е плесенясал. По-добре го дайте на птици или животни.

Никога не оставяйте нож в хляба - това ще докара до беднотия!

Ако в живота ви е настъпил черен интервал, поръсете линия сол върху всички первази на прозорците. Тя ще поеме всичките ви неуспехи. Когато обстановката се усъвършенства, изметете солта и я изхвърлете на улицата.

Не би трябвало да ругаете и да мислите за неприятни неща, до момента в който приготвяте храната. Всички отрицателни страсти ще бъдат погълнати от нея и това може да притегли заболявания и неуспехи.

Тези, които желаят да привлекат пари в живота си, пророчицата е съветвала да носят в портфейлите си зелен кварц или тюркоаз.

Ако в стаята, в която има огледало, някой е бил болен дълго време или е умрял, то би трябвало да бъде избърсано със светена вода, написа jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР