Пророчицата от Петрич вярвала, че има няколко зодии под закрилата

...
Пророчицата от Петрич вярвала, че има няколко зодии под закрилата
Коментари Харесай

Три зодии със страховито предупреждение от Ванга

Пророчицата от Петрич вярвала, че има няколко зодии под закрилата на Висшите сили, които са надарени със специфична сила и след срещата си с тях се е нуждаела от доста време, с цел да се възвърне.

Баба Ванга не криела от тези 3 зодии за специфичните им сили и ги е съветвала да не се занимават с черна магия. В противоположен случай тяхната мирна и постоянно потребна магическа мощ можела да прерасне в друга категория, написа уеб сайтът jenata.blitz.bg.

Водолей

Голяма част от представителите на въздушната буря постоянно се увличат по езотериката. Те употребяват качествата си за положителни и безобидни цели. Тези, които са наясно със своя подарък и реализират някои резултати, се пробват да не употребяват силата си, с цел да манипулират хората.

Обикновено такива хора просто са в положение вярно да предсказват бъдещето, като и дават положителни препоръки. Ако имат предусещане, че на човек ще му се случи нещо неприятно, в множеството случаи внимателно ще си премълчат.

Но в случай че обидите мощно подобен Водолей, тогава задачата да ви навреди ще се трансформира в основна цел.

Дори Водолеите да осъзнаят, че не е трябвало да вършат това, в множеството случаи това ще се случи. Разбира се, те ще го създадат, без да търсят изгода за себе си. Природата им е построена по подобен метод, че даже и да са дали прошка външно, вътрешно в никакъв случай няма да могат да го създадат.

Водолеите са доста начетени, обичат магическите науки и се пробват независимо да овладеят разнообразни секрети. Последствията от спора с представител на зодията, който има сходен подарък, могат да бъдат извънредно печални. Точно по тази причина е предупреждавала огромната врачка.

Скорпион

Скорпионът е различен рисков " вълшебник ". Представителите на този знак поразяват и възхищават по едно и също време. Природата ги е надарила с ясновидство. Те съчетават този подарък със способността да манипулират хората и това ги прави изключително рискови.

Скорпионът в дословния смисъл на думата вижда всеки човек и разпознава слабостите му. Използвайки своето сладкодумство, той влияе по вълшебен метод на хората и ги кара да работят съгласно своя сюжет. Човек става безсилен, когато върху него работят силите на Скорпиона.

За такива надарени представители на Зодиака въобще не е проблем да създадат избран вълшебен ритуал, откакто са прочели някоя книга, без даже да познават технологията.

Ванга казвала, че силата на такива хора е доста мощна и може да има унищожителен резултат. За благополучие, Скорпионът, въпреки и злопаметен, а от време на време даже и остроумен, прибягва много рядко до този собствен подарък.

Рак

Раците могат да имат оракулски сънища, които ги насочват към вярното решение, което ще им помогне да намерят излаз от затрудненото състояние без доста загуби.

Много от тях от раждането си са предпазени от сили, които ги защищават от отрицателно въздействие. Те доста ясно усещат страстите на хората, само че рядко го употребяват. Дори и на огромно разстояние, представителите на тази зодия са в положение да предизвестяват околните си за идни проблеми.

Ако са видели нещо, ще се постараят да ревизират информацията. Те доста елементарно се научават да гледат на Таро и от време на време даже се случва да надминат учителя си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР