Пропускът е на Гранична полиция. Това обяви служебният министър на

...
Пропускът е на Гранична полиция. Това обяви служебният министър на
Коментари Харесай

Демерджиев иска оставката на зам.-директора на Гранична полиция. Задържан е сириец

Пропускът е на " Гранична полиция ". Това разгласи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев на конференция на институциите в Бургас след гибелта на двама служители на реда,  убити при удар от автобус с мигранти.
Затова той изиска оставката на заместник-директора на " Гранична полиция " Деян Моллов.

" Основна причина за този случай е недокрай точно осъществяване на дилемите от органите на реда на " Гранична полиция ", тъй като не е била задача на служителите на реда в Бургас да стопират рейса. Това е трябвало да създадат още преди този момент чиновниците на " Гранична полиция ". Така че аз чакам до края на деня оставката на господин Моллов. Горещо се надявам, че той самичък ще направи това и ще оцени аргументите. ", сподели Демерджиев.

Сирийски жител, който обитава у нас със статут на филантропична протекция, е арестуван за присъединяване в транспорта на незаконните мигранти. Друг сирийски жител се търси, заяви на брифинг шефът на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас ст. комисар Калоян Калоянов.

Ще бъде назначена тройна автотехническа експертиза, а за осъществяването ѝ е притеглен един от най-опитните експерти у нас, сподели окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. Той разгласи, че са нужни крути ограничения против войната, която трафикантите са оповестили на страната.
" Деликатното е, че в този рейс са се возили 47 души, в това число дами и деца, което лимитира дейностите на органите на реда, с цел да резервира живота им. За страдание, в опит да не се рискува живота на пътуващите в рейса, това коства живота на двамата служители на реда ", добави Демерджиев. 

Според него водачът съзнателно е прегазил полицейския патрул. Автобусът е на хасковска компания, бракуван е и не би трябвало да бъде в придвижване. 

Бежанците са влезнали в страната от залесен регион край Малко Търново, който е сложен за управление. Предстои там да бъде конфигурирана спомагателна техника. 


 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР