Пропадналият при наводнения пътен участък от Черно поле към главен

...
Пропадналият при наводнения пътен участък от Черно поле към главен
Коментари Харесай

Отвориха за движение пропадналия път от Черно поле към Е-79 и Ружинци

Пропадналият при наводнения пътен сектор от Черно поле към основен път Е-79 и Ружинци е засипан и отворен за придвижване. Това заяви кметът на Община Ружинци Александър Александров. Пътят пропадна вследствие на проливните дъждове през предходната седмица.
В понеделник следобяд, със лични сили и средства на Община Ружинци, е напълнен с два пласта наедрял и по-ситен камък и е изравнен пропадналият сектор, добави кметът. Той посочи, че остава за подсилване част от сектора и все още той е обезопасен със сигнална лента. По думите му следва полагане на изравнителен пласт каменна настилка и по-късно нанасяне на първия пласт асфалт на цялото трасе, което е към два километра и седемстотин метра.
Пътят Черно поле - Ружинци е в развой на рехабилитация. Александър Александров добави, че ще бъде основана организация за автомобилния трафик през трасето, тъй че да не пречи на асфалтирането. По график рехабилитацията на тази права от пътя би трябвало да бъде приключена до края на юли.
Другият път, част от който пропадна при проливните дъждове, свързващ село Черно поле с обитаемоте места Смирненски и Брусарци, остава затворен за прекосяване на моторни транспортни средства, сподели още Александров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР