Пропаднали участъци, големи фуги и клатещи се павета – така

...
Пропаднали участъци, големи фуги и клатещи се павета – така
Коментари Харесай

Пропаднали участъци и големи фуги: Задава ли се поредният ремонт на жълтите павета?

Пропаднали сектори, огромни фуги и клатещи се павета – по този начин наподобяват емблематичните за столицата жълти павета, сподели инспекция на bTV.

Припомняме, че единствено преди половин година беше последният ремонт на паветата. Сега обаче от паветата стърчат железни пластини, които пукат гумите на колите. Шофьорите са недоволни.

Минаха единствено два месеца от последното им пренареждане

„ При последният ремонт беше образувана работна група. Експертите дадоха своето мнение, че не може да се излива специфична смола, която да държи паветата в гнездата им. Затова трябваше да се откри различен работещ вид. Така се мина към потреблението на тези железни шини “, сподели общинският консултант Антон Хекимян от ГЕРБ.

Той се обърна към ръководещите от ПП-ДБ-СС и попита какво ще подхващат. Той напомни, че при сключването на контракта за ремонт от Йорданка Фандъкова е заложена уговорка за санкция в размер до 5 млн. лв.. Антон Хекимян попита също по този начин дали тази санкция е наложена.

В пренареждането са употребявани налични павета от същия бул., както и такива, които са съхранявани на склад

„ Г-н Хекимян, аз бих ви посъветвал да се научите да поемате отговорност за проблемите, които са в резултат на решения взети от ГЕРБ, тъй като е доста комфортно да застанете зад специалистите – едни хора, които са анонимни и не носят отговорност за метода, по който се развива София и по който се вършат ремонтите. Това, което виждаме тук, е недостатък на ръководството през последните 17 години “, отговори общинският консултант Стефан Спасов от ПП-ДБ-СС.

Той разясни, че компанията е санкционирана и се търси решение на казуса. Вероятно металните лайсни ще бъдат извадени, която ще наложи трасетата с жълти павета още веднъж да се ремонтират

Става дума за правата сред бул. „ Васил Левски “ и преди кръстовището с ул. „ 15-ти ноември “

„ Със сигурност решението минава през реорганизация. И тук се появяват няколко въпроса. Проектът е на ГЕРБ – те го започнаха и това е наследството, което оставиха. Колкото и да им се желае да се държат като „ паднали от едно дърво “ и нямащи нищо общо с ръководството на София – това не е правилно “, разяснява тематиката и общинският консултант Войслав Тодоров от Българска социалистическа партия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР