Промяната в Конституцията беше извършена само от депутатите от три

...
Промяната в Конституцията беше извършена само от депутатите от три
Коментари Харесай

Янаки Стоилов: Едва ли Радев ще може да откаже назначението на ми...

Промяната в Конституцията беше осъществена единствено от депутатите от три парламентарни групи. И това е най-широкообхватната смяна от приемането й от Седмото Велико национално заседание. Това напомни конституционният арбитър Янаки Стоилов по отношение на незабавните законови промени за това кой може да е длъжностен министър председател.

 

Стоилов попита по какъв начин като изтекат тези три месеца ръководителят на Сметната палата Димитър Главчев, който президентът Румен Радев уточни за длъжностен министър председател, ще реализира надзор на държавните разноски на държавното управление.

 

" Ограниченията от европейските условия пък остават за хората от управата на Българска народна банка, без значение какво ще запишем в нашите закони ", добави той пред Нова телевизия.

 

Според конституционния арбитър хората, приели тези промени не са били способни да плануват следствията от своите дейности. " В последните дни водачът на Демократична България Христо Иванов се оправда, че проблемите в текстовете за служебното държавно управление са се получили, тъй като никой не е очаквал толкоз скоро да има избори ", добави Стоилов.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР