Промяната продължава. Дори в последния месец, въпреки трудностите, имаме постижения

...
Промяната продължава. Дори в последния месец, въпреки трудностите, имаме постижения
Коментари Харесай

Кирил Петков: Имаме успехи, без да сме нарушили принципите си

Промяната продължава. Дори в последния месец, макар компликациите, имаме достижения - да вземем за пример по този начин упования закон за следствие на основния прокурор. Мечтата ни да влезе в Шенген и еврозоната са едни съществени задания.

За да се случи това, първо ни би трябвало бюджет с 3% недостиг, а това се случва. Не сме отстъпили от правилата си, а успяхме няколко триумфа да се случат, сподели през днешния ден пред Би Ти Ви съпредседателят на парламентарната група на " Продължаваме промяната - Демократична България " Кирил Петков.

Според него, пристрастености не липсват, общата работа с ГЕРБ-СДС не е лесна, само че въпреки всичко се намира метод да има резултати.

" Бюджетът към този момент е на плюс, поради юнската събираемост. Сега работим по КПКОНПИ - желаеме да създадем закон, който в действителност противодейства на корупцията, сподели Петков.

По мотив визитата на президента на Украйна Володимир Зеленски в България, той уточни, че Зеленски е знак на една битка против по-силен зложелател, в която той съумява. " Всички бихме се радвали да имаме куража, който той има. Бях благополучен, че сме от вярната страна на историята - с европейските страни, със страните от НАТО ", уточни Кирил Петков..

В коментар на връзките с президента, той изясни, че Денков протяга ръка към Румен Радев и би били добре, в случай че двете институции работят дружно, а не в борба.

В отговор на въпрос за претендента на кмет на София Васил, Петков уточни, че е издирван човек, който може да управлявал хора, добър е и е безкористен. " Време е да оценяваме хората по техните умения и качества, а не по родителите и предците му ", уточни той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР