Промяна в комуникационната стратегия, особено при въвеждането на нови мерки.

...
Промяна в комуникационната стратегия, особено при въвеждането на нови мерки.
Коментари Харесай

Проф. Сербезова: Постовете са една отговорност и възможност да направим нещо добро |

Промяна в информационната тактика, изключително при въвеждането на нови ограничения. Свобода на министъра на опазването на здравето самичък да подбере екипа си. Обединяване на обществото към консенсусни тематики. Реформа в незабавната помощ и лекарствената политика.

Това бяха нещата, които счита, че би трябвало да се създадат в опазването на здравето спряганата за министър проф. Асена Сербезова. Тя обаче нито удостовери, нито отхвърли дали ще е наследникът на Стойчо Кацаров в държавното управление на " Продължаваме промяната ", " Демократична България ", Българска социалистическа партия и " ИТН ". От думите й пред ТВ1 се разбра, че  " постовете са една отговорност и опция да създадем нещо положително ".

Сербезова бе безапелационна, че първо би трябвало да бъде изменена информационната тактика на министерството, изключително при въвеждането на нови ограничения. Според нея след въвеждането на ограничавания е належащо да се дава и противоположна връзка дали те дават резултат или не.

Вчера от Политическа партия съобщи, че здравното министерство е най-малкото желаното. Той се изрече ласкаво за проф. Сербезова, само че отхвърли да удостовери дали с нея са водени диалози за идващия кабинет. Само изясни, че не познава проф. Сербезова персонално, само че изрази вяра " тя да е индивидът, който може да спре тази нечувана смъртност у нас ". Лорер удостовери, че здравното министерство ще бъде управлявано от Политическа партия. 

Асена Сербезова счита, че отговорността на бъдещия здравен министър ще е огромна и това и повода, заради която това е и минимум пожеланото ведомство.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР