Промоутърската компания Зауерланд, към която е част Кубрат Пулев, е

...
Промоутърската компания Зауерланд, към която е част Кубрат Пулев, е
Коментари Харесай

Кобрата май може и да се откачи от Зауерланд! Промоутърската компания пред фалит

Промоутърската компания " Зауерланд ", към която е част Кубрат Пулев, е пред банкрут! Агенцията има изключителни финансови проблеми и се пробва по всякакъв начин да се избави. За задачата разноските се понижат фрапантно, а даже се обмисля вид боксьорите да се приготвят в личните си страни и да заплащат сами на треньорите си.

Специалистът Ули Вегнер, който е треньор на Кобрата, призна с неодобрение, че обстановката не е приятна, а проектите в действителност са всеки боксьор самичък да заплаща на треньора и да се готви в личната си страна. Легендарният експерт разгласи, че в случай че се стигне до този вид ще напусне.
 Кубрат Пулев - Кевин Джонсън
" Под управлението на Вилфрид Зауерланд имахме огромни триумфи, работата ни носеше доста наслада. Това се дължи и на положителните подготвителни условия в берлинската зала " Макс Шмелинг ". Според проектите на Кале Зауерланд боксьорите за в бъдеще би трябвало да упражняват в своите страни и да финансират треньора. При тези условия не мога да сътворявам положителни представяния. Тогава ще напусна. Най-добрите представяния се реализират, когато тренираш боксьорите дружно в общ център ", сподели недоволният Вегнер.

От " Зауерланд " реалокираха офисите си от Берлин в Хамбург, а към този момент обмислят и преустановяване на наема на фамозната боксова зала " Макс Шмелинг " в Олимпийския стадион в столицата.

" Имаме опцията за удължение до 30 юни. Не сме взели решение по този въпрос и ревизираме и за други места, също и в Берлин ", разяснява изпълнителният шеф на компанията Фредерик Нес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР