Промоутърът на шампиона в тежката категория на професионалния бокс във

...
Промоутърът на шампиона в тежката категория на професионалния бокс във
Коментари Харесай

Еди Хърн заговори за край на кариерата на Джошуа

Промоутърът на първенеца в тежката категория на професионалния бокс във версии WBA Super, IBF и IBO Антъни Джошуа Еди Хърн шокира почитателите с думите си, че британецът може да постави завършек на кариерата си в близко бъдеще. За да се случи това обаче Джошуа първо би трябвало единствено да сплоти всички трофеи.

" Не е изключено да каже " Край ", откакто завоюва всички пояси. Антъни е задоволително интелигентен и няма да се качи на кръга, в случай че мотивацията му намалее. Не считам, че отдръпването му е близо, защото не е покорил всички върхове, към които се стреми. Но реализира ли задачите си, той безусловно ще се откаже внезапно ", разяснява Хърн.

На Джошуа му следва мач с носителя на пояса във версия WBO Джоузеф Паркър от Нова Зеландия на 31 март. Победи ли, то британецът ще има единствено едно затруднение пред званието безспорен международен първенец. За задачата той би трябвало да се изправи против американеца Дионтей Уайлдър, който държи купата във версия WBC. Подобен мач е нещо като розов сън за почитателите, само че надали ще се случи най-малко доникъде на годината.
Публикация, споделена от Anthony Joshua (@anthony_joshua) на Фев 19, 2018 в 1:04 PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР