Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн - заяви, че

...
Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн - заяви, че
Коментари Харесай

Екипът на Джошуа почти е отписал 13 април и Уембли за дата и място на битка

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн - съобщи, че е все по-малко евентуално да се организира конфликт с присъединяване на първенеца на три федерации в тежка категория на 13 април на “Уембли”. Причината е, че към момента не е явен противникът на английския доминатор в дивизията, а даже това да е Дилиън Уайт, което е най-вероятно, то по-скоро галавечерта ще бъде проведена за месец май или юни.

Anthony Joshua is "very likely " to scrap his second Wembley bout with his US debut on the cards.

More: https://t.co/uX8svOXFIU pic.twitter.com/AyufE5Vgat
— BBC Sport (@BBCSport) February 1, 2019
“Не сме се отказали изцяло от концепцията за 13 април, само че наподобява все по-вероятно да преместим датата. Това значи, че и “Уембли” няма да ни е разполагаем, тъй като 13-и беше единственият ни късмет да го запазим за тази година. Но ще създадем борбата на различен стадион - олимпийския в Лондон, “Емиратс”…

Дилиън получи усъвършенствана оферта по отношение на тази първата, която беше необятно отразена в медиите. Той обаче се нуждае от повече време за подготовка за дуел с Джошуа и по тази причина може би вероятно ще се случи май или юни. Очаквам изясненост до края на седмицата. Също по този начин Дилиън може да избра да срещне Александър Поветкин или Доминик Бризийл преди да нападна купата, а ние обмисляме тези имена като разновидности. А пък за Джошуа не е надалеч да се провежда дуел против Джарел Милър в Съединени американски щати.

Diamonds Are Forever pic.twitter.com/VaXOnz3nFM
— Anthony Joshua (@anthonyfjoshua) January 25, 2019
Уайлдър не искаше да одобри систематизиране на приходите 50-50 от дуел с Джошуа, а неговият екип даже не дава отговор на предложенията ни за договорка. Не разбирате какъв брой доста желаеме да водим договаряния с тези хора, а те даже не ни отразяват. Уайлдър желае вероятно реванш с Фюри, обмисля даже борби в Бразилия и по тази причина е мъчно.

Не разбирам за какво Фюри се дърпаше за борба с Джошуа, в случай че явно не го прави за пари, щом е дарил за щедрост хонорара си от дуела с Уайлдър. Той не искаше да се съгласи на 60-40 % разделяне, настояваше за 50-50, а въпреки всичко е кандидат. WBC ще назначи наложително систематизиране 60-40 в интерес на Уайлдър за реванша им и не разбирам за какво това е обикновено, само че не е обикновено да вземеш 40% против човек, който носи 10 пъти повече доходи от Уайдлър”, сподели Хърн пред iFL TV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР