Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн потвърди пред Sky Sports,

...
Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн потвърди пред Sky Sports,
Коментари Харесай

Промоутърът на Джошуа: Фокусът ни е 100% върху Уайлдър

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн удостовери пред Sky Sports, че приоритет на международния първенец в тежка категория на три от четирите боксови федерации е да излезе на кръга против Дионтей Уайлдър през април.

Както е известно, “Уембли” към този момент е непокътнат за 13 април 2019 година за идващия дуел на Джошуа, само че противникът е незнаен. Ако не е първенецът на WBC Уайлдър, то ще бъде Дилиън Уайт.  Джошуа нокаутира Поветкин в седмия рунд @@@

“Имаме към два месеца, би трябвало да е ясно, че когато преговаряме с екипа на Уайлдър, не желаеме да чакаме да забележим какво ще се случи на 1 декември”, сподели Хърн, визирайки датата, на която Уайлдър ще се изправи против Тайсън Фюри.

“Искаме да сключим договорка преди техния дуел. Баща ми Бари ще договаря с Шели Финкел (промоутъра на Уайлдър) при започване на октомври и ще опитаме да се договорим. Пратили сме им контракт с условия, с които те са се съгласили, само че не са ни върнали подписи. Искаме да разберем какви са техните настроения.

Да опитаме да сключим договорка, фокусът ни 100% е върху Уайлдър през април. Естествено, в случай че Фюри завоюва, те ще създадат реванш и тогава април отпада като вид, което значи, че най-вероятно Джошуа ще излезе против Дилиън Уайт”, разяснява Хърн, визирайки формалния кандидат за пояса на WBO.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР