промоутър Еди Хърн говори по няколко наболели за феновете във

...
промоутър Еди Хърн говори по няколко наболели за феновете във
Коментари Харесай

Еди Хърн обясни защо Антъни Джошуа не се бие във Великобритания

промоутър Еди Хърн приказва по няколко наболели за почитателите във Англия тематики. Мениджърът на Антъни Джошуа изясни за какво международният първенец в последно време не се бие на Острова.
 IBF утвърди ново удължение на договарянията сред Джошуа и Кобрата След изявлението наподобява Джошуа – Кубрат Пулев въпреки всичко няма да се организира там.
„ Чета мнения по наш адрес: „ Те не се нуждаят от пари. Имат си задоволително. Защо не се съгласят на 1/3 от хонорара, само че да се бият в Англия “. Явно тези хора не схващат динамичността в нашия спорт “, показа пред IFL TV Еди Хърн.

#EddieHearn explains WHY Joshua’s fights won’t be in UK https://t.co/sqe1VwMo82
— Boxing News 24 (@boxingnews24) January 30, 2020
„ Когато аз провеждам борба, не отивам при Антъни непосредствено да го осведомя, къде и по кое време ще му е мачът. Срещаме се и с двата тима, изслушват се предложенията. Всеки с най-малко малко мозък в главата знае, че бойците желаят да вземат колкото се може повече пари . Те не са всичко, само че когато ти оферират двойно или тройно за една от най-важните борби в кариерата ти какво ще направиш? “

„ И това не е единствено при Ей Джей. Да не мислите, че Тайсън Фюри не желае пари. Той направи последните си 4 борби в Съединени американски щати, за какво не питате него по кое време ще се бие в Англия? Защо той не е изменник към локалните почитатели “, добави Хърн.

Екипите на Джошуа и Пулев имат две седмици да се схванат за местоположението на борбата. Мачът е за международната купа във версия IBF.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР