Променящ живота джакпот от 8,5 милиона британски лири може да

...
Променящ живота джакпот от 8,5 милиона британски лири може да
Коментари Харесай

Резултати от Националната лотария: Печелившите числа от лотарията за тегленето на джакпот от 8,5 милиона британски лири в сряда вечер

Променящ живота джакпот от 8,5 милиона английски лири може да чака един благополучен британец в тегленето на Националната лотария довечера.

Както нормално, в картите има зашеметяваща сума пари, която един благополучен британец може да вземе вкъщи. Това може да значи, че можете да напуснете работата си, да купите мечтания дом и да видите света или най-малко почивката на живота си. Все отново ще би трябвало да влезете, с цел да имате късмет.

Тегленето на Лото към този момент се организира и довечера беше изтеглена и Thunderball, в която можете да спечелите £500 000. Входът за Лотото в сряда вечер коства £2 и играчите би трябвало да изберат шест цифри сред 1 и 59 - или да ги генерират с шанс - преди 19:30. Тегленето се афишира почти в 19:45.

Има голям брой шансове да спечелите Лотото, защото тегленията се организират всяка събота и сряда. За да играете играта, вие избирате шест цифри от едно до 59 или избирате късметлия. Печелившите цифри от лотарията на националната лотария довечера...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР