Промените в Конституцията, Шенген и други теми не са в

...
Промените в Конституцията, Шенген и други теми не са в
Коментари Харесай

Стефан Янев: Промените в Конституцията и Шенген не са в дневния ред на обществото

Промените в Конституцията, Шенген и други тематики не са в дневния ред на обществото и на българските жители. Тях ги интересуват други въпроси - приходите, образованието на децата, демографията, въпроси за сигурността.

Това съобщи в предаването  " Още от деня " по Българска национална телевизия някогашният длъжностен министър председател и водач на партия " ". По тематиката " Шенген " Янев сподели, че приемането ни в морски и въздушен Шенген без сухопътната част на процедура няма никаква добавена стойност от позиция на българската стопанска система. " Това по-скоро е покрай неуспеха. Провал е на това държавно управление, което заложи тази задача, която в действителност е един инструмент. Това не е крайната цел. Крайната цел се назовава цялостна интеграция на България в Европейски Съюз и Шенген е един от инструментите ", добави той. 

По отношение на измененията в Конституцията Янев сподели, че са били направени много преждевременно. " Очевидно тази част, в която се загатва работата на служебните държавни управления, е по-скоро ориентирана към ограничение на президента Радев, не на идващия президент, както и да се споделя той, тъй като тогава може да се окаже, че тези промени не са работещи ", предвижда Янев. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР