Промените в живота през октомври ще бъдат свързани с влиянието

...
Промените в живота през октомври ще бъдат свързани с влиянието
Коментари Харесай

Топастроложката Василиса Володина: Зодиите, които ги очакват кармични промени през октомври

Промените в живота през октомври ще бъдат свързани с въздействието на Уран и Плутон и навлизането на планети в нови знаци на зодиака. Всяко сходно астрологично събитие ще бъде съпроводено от огромни житейски промени за съвсем всички знаци на зодиака.
Овен
На 4 октомври владетелят на Овен Марс ще се реалокира от Дева към Везни. Жизнените акценти на Овена ще се изместят към партньорството. Ще стане много извънредно за Овена, че самодейността ще би трябвало да бъде предадена на някой различен. Дори в персоналните връзки, където Овенът е привикнал самичък да взема решение всичко, самодейността за започване на романтика, женитба или разлъка ще принадлежи на колегата.

Телец
Уран в знака на Телец символизира огромни житейски промени измежду представителите на този знак. Телецът ще промени радикално имиджа и метода на живот. За тях обстановките на промяна на работата, пренасяне, някакво шокиращо събитие, след което те ще се усещат като други хора, ще бъдат типични за този интервал.
Близнаци
В Близнаци на 3 октомври техният държател Меркурий ще се реалокира от Везни към Скорпион, като концентрира вниманието си върху рискови вести и рискови или сложни контакти. На 7 октомври непредвидени условия ще анулират проектите им. На 19-20 октомври те ще имат опция безболезнено да преобразят някои условия от живота си. На 31 октомври стационарността на Меркурий демонстрира ранна смяна в главните им цели и ползи.

Рак
За Рака най-важните астрологични събития ще бъдат Новолунието и Пълнолунието. Пълнолунието в Овен ще провокира кулминационната точка на значим бизнес проблем на 13-14 октомври. Възможно е уволняване. Новолунието на 28 октомври в Скорпион ще донесе на Рака нови занимания и ползи, повече свободно време, любовно премеждие.
Лъв
Квадратът на Плутон към Слънцето на 13-14 октомври ще добави сила на Лъвовете, тъй че те да могат радикално да трансформират обществения си кръг. Ингресията на Слънцето в Скорпион на 23 октомври ще измести фокуса на техните ползи към семейството и фамилните каузи, връзките с родителите и въпросите с недвижимите парцели. На 28 октомври проектите на Лъв ще се трансформират заради непредвидени условия.

Дева
На 3 октомври проникването на Меркурий в Скорпион ще принуди Девите да извърнат внимание на кръга си от другари. Ще има потребност да възстановите реда там и да го почистите от инцидентни хора. 7 октомври ги чака забавна среща или пътешестване се разпада. На 19-20 октомври връзките с някой от вътрешния кръг ще се трансформират без проблеми. 31 октомври цялостната застоялост в бизнеса ще принуди Дева да промени проектите си.
Везни
Най-важното събитие през октомври ще бъде навлизането на Марс във Везни на 4 октомври. От този ден Везните ще станат по-активни и инициативни. Не че техният темперамент се е трансформирал – животът просто ще стартира да им слага задания, в които те могат да се оправят с решителни дейности. В същото време ползите на самите Везни от 8 октомври ще бъдат ориентирани към материалната страна на живота.

Скорпион
Малко от знаците трансформират живота си толкоз внезапно, колкото Скорпионите. През първото десетдневие на октомври техният знак ще включва Меркурий и Венера, носейки със себе си нов кръг на другарство, нови ползи, пътешестване, нови финансови условия и възкръсване в персоналния живот. В последните 10 дни Слънцето ще влезе в знака на Скорпион, принуждавайки Скорпионите да се концентрират напълно върху себе си и тези въпроси, от които те са витално заинтригувани. А Новолунието в знака им на 28 октомври ще означи нов крайъгълен камък в саморазвитието и значими нови цели.
Козирог
Съединението на Луната с Плутон на 6 октомври ще започва бездънен трансформационен развой в живота на Козирозите. Те ще почувстват прочувствен напредък, който незабавно употребяват, с цел да стартират да упражняват, да се отърват от неприятните привички или самоусъвършенстването. Ще има сили да извърнат ориста по комплициран и доста значим за тях въпрос.
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР