Промените в антикорупционното законодателство позволяват да се извършват такива проверки.

...
Промените в антикорупционното законодателство позволяват да се извършват такива проверки.
Коментари Харесай

Цветанов: За разлика от БСП, ние изпълняваме предизборните си обещания

Промените в антикорупционното законодателство разрешават да се правят такива инспекции. След като инспекцията завърши, тогава можем да приказваме за обективните обстоятелства. Това обаче демонстрира, че няма предпазени хора, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в предаването "Плюс – Минус " по Нова телевизия във връзка инспекцията при какви условия е настанен в жилище финансовият министър Владислав Горанов.

Нямам никакви терзания, би трябвало да изчакаме тези 20 дни даден от прокуратурата период, след което най-вероятно ще има и публично прессъобщение, съобщи Цветанов.

В не малко случаи поднесената информация не кореспондира с истината. Доколкото разбрах, през вчерашния ден народен представител от Българска социалистическа партия е подал сигнал за народен представител от ГЕРБ, който няма нищо общо с истината, добави той.

В отговор на въпрос Цветанов сподели, че отдава социологическите изследвания, които сочат, че Българска социалистическа партия настига ГЕРБ, главно на натрупването на подправена информация от страна на социалистите.

Посещавам всяко едно обитаемо място в страната. Водя диалози със структурите. Не бих споделил, че това е нещо обезпокоително, за мен по-важно е да приемем бюджетите на страната за 2019 година и с действителните политки, които подхващаме, считам че резултатите ще бъдат други, сподели зам.-председателят на ГЕРБ.

Няма разминавания с Обединените патриоти в ръководещата коалиция. Той уточни, че по някои тематики в Народното събрание ръководещите имат поддръжка и на други политически сили като Движение за права и свободи и "Воля ". С нашите съдружни сътрудници сме се прецизирали, че ще има и така наречен плаващи болшинства, съобщи Цветанов.

Ние пазиме доста ясно това, което сме обещавали в предизборния интервал. За разлика от Българска социалистическа партия, ние изпълняваме уговорката си. Досега в никакъв случай не сме имали никакъв проблем да имаме резистентен стопански напредък. А Българска социалистическа партия завършиха своя мандат "Орешарски " с над 4,5% недостиг. Ние плащахме всичко, което не бяхме подписали, акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

При нас няма боязън от служебно държавно управление. Ние споделяме само, че когато имаше длъжностен кабинет на Радев, бяха забавени доста промени, беше забавено икономическото развиване и приходите в приходните организации внезапно понижиха. За нас е значима стабилността, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР