Промените са много див популизъм и идват от партии, които

...
Промените са много див популизъм и идват от партии, които
Коментари Харесай

Отнемането на коли е див популизъм, шофьорите от фирмите ще избягат на Запад

Промените са доста див популизъм и идват от партии, които не са в ръководещото болшинство. Отнемането на имущество опонира на конституцията. Много евентуално е Конституционен съд да анулира текстовете, само че до тогава ще основат правни парадокси и ще има голям тормоз над водачите и транспортните компании. И без това има огромни наказания, в това число затвор. Защо би трябвало да се стига до конфискация или до възнаграждение на равностойността на транспортното средство?

" Очакваме наесен да има огромен отлив от водачи в чужбина, където тази простотия не съществува. Когато водач стартира да работи за огромна транспортна компания, на него му се дава комбинация от влекач и ремарке с товар. Цената им стартира от 100 хиляди евро. Има единствено ремаркета по 200 хиляди евро. Ако лидерът е заловен, виновността му ще се потвърждава по-късно и той ще би трябвало да заплати равностойността на транспортното средство. Може да се стигне до половин милион. Това опонира на всякаква логичност. Единственото избавление на този човек е Терминал 2 и работа някъде в Западна Европа, където го вземат незабавно ", разяснява за 24 часа Христо Радков, ръководител на Обединението на българските водачи.

Депутатите схванаха, че са сбъркали и отидоха на среща с министъра. Ако желаеха да създадат закона работещ, трябваше да питат нас, можехме да им кажем по какъв начин. Но те отидоха при вътрешния министър - тези, които получават двойки по математика, се съвещават с оня, който има двойка по приложна математика. Няма да се получи. В комисията им казахме, че това няма да сработи. Един народен представител ни отговори в прав текст: “Аз не знам какво ще стане. Може би в действителност няма да проработи. Но съм заречен на моите гласоподаватели да го прокарам. ”
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР