Промени в организацията на движение ще бъдат въведени днес, 14

...
Промени в организацията на движение ще бъдат въведени днес, 14
Коментари Харесай

Днес: Затварят за МПС улици и булеварди заради Маратон Варна

Промени в организацията на придвижване ще бъдат въведени през днешния ден, 14 май, поради Маратон Варна, напомня Moreto.net

В часовете от 8.30 ч. до 15.00 ч. ще бъде неразрешено придвижването на коли по част от бул. „ Приморски “ - от площад „ Славейков “ до Летния спектакъл, и по бул. „ Цар Освободител “ - от Летния спектакъл до площад „ Съединение “. Затворено за придвижване ще бъде и едното платно по бул. „ Княз Борис I “ /посока Златни пясъци/ - в правата от светофара на Икономическия университет до спирка „ Стамболийски “ /в непосредственост до Евксиноград/, като и Алея първа. Това заяви на конференция във връзка организацията на маратона комисар Илиян Илиев - шеф отдел „ Охранителна полиция “ към ОД на Министерство на вътрешните работи.

За защитата на реда ще се движат 120 полицейски чиновници. Създали сме нужната организация, всички пътища и пресечки ще бъдат охранявани и униформени лица пренасочват придвижването по обходни направления. Има основана организация за всички, които живеят в районна на Гръцката махала да могат да излизат с колите си. Призовавам живущите в долната част бул. „ Княз Борис I “ да излязат с колите си преди 8,30 ч., тъй като по-късно няма да бъдат пропускани, сподели комисар Илиев.

Ще бъде стеснен достъпът до част от Морската градина и централната пешеходна зона по бул. „ Княз Борис I “, попадащи в трасето на маратона. Всички затворени булеварди и алеи ще бъдат ясно обозначени със сигнални ленти, ограничаващи конуси, преносими загради и охранявани от полицейски екипи и доброволци.

В маратон Варна ще вземат участие над 900 участници, извиняваме се за дискомфорта на жителите, сподели и Кристиан Димитров – шеф на дирекция „ Спорт “ към Община Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР