Промени в любовта за тези зодии! Ето какво вещаят звездите

...
Промени в любовта за тези зодии! Ето какво вещаят звездите
Коментари Харесай

Промени в любовта за тези зодии!

Промени в любовта за тези зодии! Ето какво вещаят звездите за днешната сряда, 3 януари.
Овен
Трудете се – този ден е обвързван с триумфи, само че тези триумфи няма да са леки, нито инцидентни. Ще съумеете доста да постигнете на професионалното занятие, да блеснете с настоятелен качества и да се покажете в най-хубава светлина. За страдание в областта на персоналните връзки не всичко ще върви по този начин безпрепятствено. Тук за демонстрация на самодейност не е желателн даже да се мисли. Ходенето след своите прищявки и недомислените действия напълно не са желателни, а в полза на точния израз – неприемливи са. Денят също е подобаващ за всевъзможни домашни действия, а и за взаимна активност с членовете на фамилията си и с другари. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът внезапно ще стане по-лек и радостен.
Телец
Ако неотдавна сте се разделили със своя сътрудник, звездите Ви поучават най-малко за в този момент да не му търсите никакъв заместител. Наслаждавайте се на падналата Ви се независимост, само че единствено не се увличайте, тъй като тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занятие и подходяш сътрудник.
Близнаци
Нахлупвайте шапката на Шерлок Холмс, намерете си лупа и вземете със себе си това, което в живота Ви извършва ролята на лекар Уотсън. Днес Ви следва да се заемете с разгадаване на секрети! Те може да са свързани с работата, или пък със строго персонални неща, само че при всички положения ще би трябвало да обърнете внимание и на най-малките елементи. И помнете, когато разгледате всички, може да се окаже, че отговора се намира в най-малките и най-трудните за схващане дреболии.
Рак
Разговорите през днешния ден могат да доведат до съществени открития и по тази причина се постарайте повече да поддържате връзка с обкръжаващите Ви хора. Задавайте спорни въпроси, представяйте се за юрист на дявола и не се оттегляйте от горещи разногласия. Има хора с удивителни хрумвания, и Вие бихте могли да се поучите от тях. Отворете разсъдъка си и се пригответе да преразгледате своите отдавнашни убеждения. Фактът, че сте се премислили, напълно не значи, че по-рано сте бъркали. Просто не сте знаели това, което знаете в този момент. То се назовава „ витален опит ”.
Лъв
Днес ще забележите осезателни промени в някои свои връзки, което ще Ви разкрие напълно нови хоризонти. Ако нещата се отнасят до романтика, подгответе се за по-детайлно разискване на бъдещето. Например за това, което планувате. Ако тези Ваши хрумвания засягат другарство, ще забележите по какъв начин другите ще стартират много по-уважително да се отнасят към Вашите ползи и потребности. С други думи казано, доста неща ще стартират да се трансформират, и то – очевидно към по-добро.
Дева
Днес Вашият обичан човек ще се старае да направи всичко допустимо, с цел да му обърнете внимание: от баналните кавги до невероятните сърпрайзи, коиото биха били в положение да разтопят сърцето даже и на най- безсърдечния човек. Какво ли Ви чака?
Везни
Заслужава си през днешния ден да устроите за своя обичан човек дребен празник на душата. Подгответе му някакъв сърпрайз, изпълнете отдавнашно заричане, или просто бъдете малко по-приветливи и ласкави, повече от нормалното. Главното е, той да не заподозре, че му се подмазвате, или преследвате някаква цел.
Скорпион
Денят ще бъде извънредно удобен, в случай че датата на Вашето рождение е в средата на ноември. През това време ще се наложи да си останете авторитетна фигура за близките. Приятелите и обичаните Ви хора ще са склонни да се преценяват с Вашето мнение. Ще се вслушват в думите Ви, даже и от тях да постъпват доста ексцентрични оферти. Може също да демонстрирате невиждани качества в областта на преподаването, рекламата, режисурата и програмирането. Това е удобно време за начало на странствуване или заемане с ексцентрично занимание.
Стрелец
Само когато се наложи да се сблъскате с фактически комплицирана задача, осъзнавате на какво сте способни. Малките неприятности Ви готвят за сериозните тествания на бъдещето, тъй че бтдете доста деликатни. Някои хора ще са настроени не доста отзивчиво. Трябва да стоите по-настрана от тях, до момента в който настроението им не се възстановява. Просто им покажете, че в случай че се нуждаят от Вас, Вие сте разполагаем. И не го изживявайте, в случай че не се извърнат към Вас за помощ. В това няма нищо персонално.
Козирог
През този ден Вашия обичан човек ще Ви се стори доста слаб, беззащитен и несамостоятелен. А Вас това освен че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка незабавно и ребром, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо положително.
Водолей
Днес, дружно със своя обичан човек за следващ път ще откриете изумително подобие на ползи, идентични епизоди във вашите биографии и потресаващи съвпадения в метода на мислене. Възможно е дори да говорите в хор! Но в случай че е по този начин, значи в действителност можете да се наречете половинки един на различен.
Риби
Пригответе се за сериозна среща с шефа. Искате да го попитате за нещо (най-вече за покачване на заплатата, за награда или за служенно издигане, което ще рече –за прекосяване на друга позиция), като най-малко едно от тези неща от дълго време Ви е било дадено. Ако сте правили всичко, за което са Ви молели, та дори и повече, няма за какво да се притеснявате. Само че не би било зле, да пообмислите, какво тъкмо ще кажете. И дори да порепетирате …
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР