Промени в движението в центъра на столицата ще има днес,

...
Промени в движението в центъра на столицата ще има днес,
Коментари Харесай

Левски-ЦСКА променя движението, камери ловят лица от 100 метра

Промени в придвижването в центъра на столицата ще има през днешния ден, поради реванша сред " Левски " и ЦСКА на националния стадион " Васил Левски " от 18,30 часа. 
 Бомбаджията от мача Левски-ЦСКА желае съглашение с прокуратурата  Арестуваха обвинен за хвърлената бомба на мача Левски-ЦСКА
Министерство на вътрешните работи разгласи, че защитата по време на дербито ще бъде засилена, на стадиона има сложени 4 нови камери. Те излъчват и предават в 4К резолюция – за разлика от конфигурираните досега. С новата система за видеонаблюдение човек може да бъде разпознат от над 100 метра разстояние.

Новите камери обгръщат цялата повърхност на трибуните. Те подсигуряват да няма да има нито едно „ сляпо ” място. Причината за по-строгите мери е случаят от предходната седмица, по време на дербито сред ЦСКА и „ Левски ”, довело до раняването на двама служители на реда. 

До приключването на мача се не разрешават престоят и паркирането по алеите към Националния стадион " Васил Левски " при секторите Б, В и Г. Забраната важи също от 12.30 до 20.30 часа през днешния ден на моста пред стадиона и на ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Любен Каравелов " и бул. " Евлоги и Христо Георгиеви ", заяви Столична община. 

От 17.00 часа до края на футболната среща единствено при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи ще се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления като се изключи рейсовете на всеобщия градски превоз по ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Васил Левски " и бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " ; бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " сред пл. " Орлов мост " и бул. " Черни връх " ; както и по бул. " Драган Цанков " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Пейо К. Яворов ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР