Промени ще има - персонални, структурни, и по начина, по

...
Промени ще има - персонални, структурни, и по начина, по
Коментари Харесай

Дончев де факто потвърди, че ще има промени в ГЕРБ, без да посочва имена

Промени ще има - лични, структурни, и по метода, по който поддържаме връзка. Промените би трябвало да се случват непрестанно, с цел да бъдем по-близо до упованията на хората, с цел да бъдем в такава форма, че да сме по-достойни за доверието на повече хора, в сравнение с са ни го дали в този момент. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев в отговор на въпрос ще има ли промени в управлението на ГЕРБ и дали измежду имената, нарочени за преследване, са хора като столичният кмет Йорданка Фандъкова. Още:

 Ген. Атанас Атанасов: Слави Трифонов и неговата групировка са на ход Ген. Атанас Атанасов: Слави Трифонов и неговата групировка са на ход
Правителството, което си отива, претърпя цялостен неуспех в връзките си със Северна Македония. Слави Трифонов и неговата групировка са на...
Вицепремиерът сподели и, че би трябвало да има хора, които може да споделят по-добре. " След ден понеделник идва вторник, сряда - не искайте отговори на всички въпроси в понеделник ", разясни Дончев.
Колкото пъти би трябвало да има избори, толкоз. Съвсем различен въпрос е по какъв начин серия от държавни управления с къс живот се отразяват на дълготрайните цели, продължи Дончев. Той сподели и, че не се плаши от длъжностен кабинет, само че предизвести, че " политическият реваншизъм " не е добра технология на държание.
Същевременно, някогашният външен министър Даниел Митов атакува президента Румен Радев, който, по думите му, разединил нацията по този начин, както в никакъв случай до момента и това щяло да донесе наказване на идващите избори. " Помним Тройната коалиция и кой я сглоби ", добави Митов. Според него, Радев неистово се стреми към длъжностен кабинет.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР