Пролетта всеки момент ще настъпи, което означава, че маратонът за

...
Пролетта всеки момент ще настъпи, което означава, че маратонът за
Коментари Харесай

Кои храни да изключи всяка зодия, за да отслабне през 2023 година

Пролетта всеки миг ще настъпи, което значи, че маратонът за намаляване може да се счита за открит. Астрологът Алеся Ласкина разказва какви храни би трябвало да заобикаля всеки зодиакален знак, с цел да изглеждате добре освен в обичаните си бикини, само че и с цел да запазите здравето си.

Овен

Представителите на този знак са добре известни месоядци. Те избират пържола пред изискания десерт. Почти невероятно е да възбраните на Овена да яде месо, само че си коства най-малко да ограничите потреблението му вечер. Важно е да изключите пикантните и пушените храни, както и кафето. Тези храни нападат най-уязвимите органи: сърцето и кожата ви. Дори един пакет чипс може да скапе външния ви тип, а обичаното ви лате с кокосово мляко може да провокира хипертонична рецесия.

Телец

Много е мъчно да се ограничи приемът на храна за тази зодия. Телецът натрупва непотребни килограми не поради качеството, а поради количеството храна. За да отслабнат, те би трябвало да понижат размера на порциите, да отстранен захарта, мазните сосове и да махнат тортите и кифличките от почетно място в хладилника.

Близнаци

Заради своята пъргавина Близнаците не са доста склонни към затлъстяване, само че постоянно се изнервят и преяждат от стрес. Те би трябвало да заобикалят бързите въглехидрати като рула, банани, разтворими зърнени храни и картофи. Кафявият ориз или бобовите култури би трябвало да ги употребяват единствено като гарнитура. Освен това е целесъобразно да заобикалят закуски като слънчогледови семки, ядки и крекери.
Такава " дребна " храна се употребява неусетно и съдържа огромен брой калории, заради което девойките Близнаци постоянно имат проблем: " Напълнявам, а не хапвам нищо “.

 храни и зодии

Рак

Раците са предразположени към стомашно-чревни болести, по тази причина би трябвало да изключат от диетата си пържените и мазните храни. Трябва да са внимателни и със суровите зеленчуци и бобовите растения, както и с нишестените храни - всичко, което провокира ферментация и метеоризъм.
За да влезе във форма, Ракът би трябвало да яде повече варени или задушени храни. Добре е да включи повече ферментирали храни и нетлъсто месо и да понижи количеството на фибрите.
Раците не са склонни към насищане, само че когато са уплашени, изпразват целия ледник. В такива случаи е по-добре да не се изтезават с новоизмислени диети, а незабавно да се извърнат към психолог, работещ с хранителни разстройства.

Лъв

Знакът Лъв се ръководи от Слънцето, по тази причина са доста великодушни, в това число и с храненето. Те обичат да се хранят сами и да хранят близките.
Непрекъснато желаят да се уголемяват, тъй че в случай че не се изявяват в обществото или не порастват финансово, намират наслаждение в храната. Както всички месоядни, Лъвовете не обичат зеленина и зеленчуци.
Предпочитат месото, което води до риск от развиване на атеросклероза в бъзеще. Затова на представителите на този знак се предлага да отстранен от диетата си тлъстите разновидности - свинско, овнешко и да го заменят с пилешко месо.
За страдание, поради любовта към храната Лъвът доста дълго и мъчно отслабва, по тази причина тук ще оказват помощ единствено строгите ограничавания, броенето на калориите и постоянното спортуване.

Дева

Тъй като знакът Дева се ръководи от Меркурий, за тях е много елементарно да се подложат на диета. Те даже постоянно се занимават с веганство или суровоядство. Това е единствено в тяхна изгода, защото им се предлага да заобикалят млечните артикули.
Освен това мъжете Деви не би трябвало да злоупотребяват с питиета като лимонади, сокове, сиропи, както и с бира и сладки алкохолни коктейли. 

 храни и зодии

Везни

Везните са естети, по тази причина внимават да поддържат баланс в диетата си. Има обаче храни, от които не могат да се откажат - кифлички, торти, еклери.
Везните елементарно ще отслабнат, в случай че заменят брашнените храни със сушени плодове и спрат да се хранят вечер. Ако разнищим здравословните проблеми, слабото място при Везните са бъбреците. Струва си да отстранен от диетата си всичко, което задържа вода в организма - солени храни, салами, наденици и консервирани храни.

Скорпион

Представителите на този знак избират всичко с най-високо качество. Те търсят домашното произвеждане и го избират.
В същото време те имат предпочитание за мазна храна, която не постоянно е потребна за тях. Скорпионите не трябва да употребяват мазна риба, гъби, свинска мехлем, хайвер, авокадо и ядки. От млечните артикули също е по-добре да избират нискомаслените артикули.

Стрелец

Тъй като дамите от този знак обичат изобилието, в това число в храната, те нормално са склонни към цялост. Те обичат богатата засищаща вечеря.
За да отслабнат, девизът им би трябвало да бъде " дай десерта на врага ".
Стрелците обожават значителни ястия: френско месо, агнешки пилаф, лазаня, по тази причина е по-добре да облекчат диетата, а в идеалния случай - да стартират да съблюдават правилата на разделното хранене.

 храни и зодии

Козирог

Това е доста непоколебим знак, който гледа на храната като на гориво, а не като на смисъл на живота. Те могат да станат в 5 ч. сутринта, с цел да си подготвят енергийна закуска: смути, купичка с авокадо или зелена салата.
Всяка диета на Козирога се понася със забележителна лекост. Тъй като представителите на този знак се лимитират и педантично съблюдават диетичен режим, то съвсем няма изключения в продуктите, които одобряват.
Напротив, те би трябвало да разнообразяват храната си, да пробват нови неща, да прибавят повече подправки, тъй че диетата да не се състои единствено от пилешко месо, елда и краставици.

Водолей

Най-големите фенове на стилните диети. Гледат на тях не поради натрупването на непотребните килограми, а за развлечение и с цел да тестват силата на волята си.
Затова интервалите на намаляване те постоянно са съпроводени от интервали на преяждане.
Водолеите обичат тежката храна - пържени картофи, бургери, мазно месо, и тъкмо от това би трябвало да се откажат. Свинското месо е по-добре да се размени с пуешко или заешко, чипсът - с печени батати, а захарта - с мед или стевия.

Риби

Нептун, ръководещ Рибите, дава отговор за фантазиите и творчеството. Тази зодия обича индийска, тайландска, виетнамска храна, всичко пикантно и люто. Предпочита да пробва нови неща.
Но защото Рибите са склонни към пристрастяване, тогава би трябвало да внимават с такава храна и да заобикалят преяждането.
Друга заплаха е пристрастяването към алкохола. Разнообразното хранене и включването на воднисти храни като тиквички, любеница, домати и зеленина е идеално за Рибите.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР