Пролетта вече е тук. Така, както природата се събужда за

...
Пролетта вече е тук. Така, както природата се събужда за
Коментари Харесай

Защитата, с която да се чувстваме комфортно в кожата си всеки сезон

Пролетта към този момент е тук. Така, както природата се разсънва за нов живот, по този начин и ние поемаме цялостен напред към нови провокации, с цел да бъдем в цялостно благозвучие с нея! Пролетта е един от най-чаканите сезони: нямаме самообладание да извадим леките ефирни облекла и да се любуваме на слънчевите дни. За да разгърнем капацитета си, е от значително значение да се усещаме добре в кожата си.

Изпотяването е част от всекидневието на всеки от нас. То се появява при нужда от изстудяване на тялото. При стрес или спортуване изпотяването е обикновено – по този начин организмът се пази от прегряване, само че петната под мишниците са нежелателен резултат, който може да повлияе на самочувствието ни. Добре знаем, че свежестта денем стартира от сутринта. Първата стъпка е да си осигурим ефикасната отбрана срещу изпотяване.
 Шанхай - нулев Ковид, нулеви права 10 май 2022 | Докато тук към този момент махнахме маските и се любуваме на живота " по този начин, както преди ", на Изток нещата стоят малко...
Новата серия Rexona Maximum Protection дава превъзхождаща формула по отношение на стандарта на пазара и трансформира концепцията за ежедневна отбрана срещу изпотяване. Продуктите имат усъвършенствана формула на патентованата такава Rexona Motion Sense Technology, която разпознава процеса на изпотяване при придвижване и ни пази от дискомфорта, който той предизвиква. Формулата на Maximum Protection съдържа тройна отбрана срещу изпотяване при топлота, стрес и придвижване.

Серията съдържа 4 женски разновидността и 3 мъжки, като всеки от тях подсигурява дълго часова отбрана срещу изпотяване и неприятни миризми. Те обезпечават прохлада, която задейства вътрешната ни мощ, когато в напрегнатото всекидневие имаме потребност от спомагателна доза сила.

Симона Дянкова е посланичка на акцията, която подлага на същински тест новата тройна отбрана на Rexona Maximum Protection при нараснала температура и се твърди в безпогрешната й формула, като високите й упованията са оправдани! Още едно доказателство, че огромните първенци имат своите дребни секрети за триумф - голяма доза труд и правилен сътрудник в основните обстановки.

А ние сме сигурни, че преди всеки наш успех, е значимо да бъдем уверени и да се усещаме добре в тялото си. Само тогава можем да покажем на света нашата ярка характерност по този начин, както най-добре умеем - без непотребни задръжки и с лекост!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР