Пролетта е времето, в което трябва да влезете във форма

...
Пролетта е времето, в което трябва да влезете във форма
Коментари Харесай

Всичко за медената диета

Пролетта е времето, в което би трябвало да влезете във форма и да свалите насъбраните през зима килограми. При диетата с мед, несъмнено, няма по какъв начин този артикул да попада напълно в нея. Въпреки естествения си генезис, медът в огромни количества не е изключително потребен. Ето за какво тази диета се състои от един много общоприет набор от хранителни артикули с прелестно допълнение - мед.

В хранителното ви меню се включват млечни артикули, зеленчуци, плодове и мед. Можете да пиете чай, вода и сокове. Опитайте се да пиете бебешки сокове, защото в тях наличието на захар е минимално. Плодовете и зеленчуците са разрешени по 200 грама дневно. Последното хранене би трябвало да е най-малко 4 часа преди лятане

Вижте схемата за две седмици:

Закуска: 150 грама нискомаслено кисело мляко с една чаена лъжичка мед, лимонен чай.

Втора закуска: чаша обезмаслено кисело мляко и сок.

Вечеря: 200 грама варен карфиол или броколи, 200 грама ягоди или ябълки, чай с мед. Или 200 грама броколи, 50 грама сирене, чай с мед.

Следобедна закуска: портокал.

Вечеря: чаша айрян и една лъжица мед. Или една чаша зеленчуков бульон, ябълка, мед. Или зеленчукова салата с лимонен сок, мед.

 Липов мед

Съчетайте режима си по този начин, че протеиновите артикули (яйца, извара, сирене) да участват единствено в едно от храненията денем.

Според създателите на тази диета за две седмици можете да загубите до 6 кг. Колкото сега на започването на диетата непотребните ви килограми са повечко (над 10 - б.а.), толкоз по-бързо ще ги стопите. Дори може да достинете до 8 кила за 14 дни.

Ако вашето тегло надвишава нормата с не повече от 7-8 кг, резултатите могат да бъдат по-малки и по-бавни предстоящото.

Плюсове на медената диета:

- В рациона на тази диета са неприемливи всевъзможни други сладки артикули. Но от меда вие ще получавате задоволително въглехидрати. Освен, че ще имате положително въодушевление, няма да страдате от загуба на мощ, която постоянно съпътства най-различни диети.

- Карфиолът е извънредно богат на витамин С и фибри. Както броколите, те са елементарно смилаеми и асимилирани от организма като спомагат за понижаване на холестерола в кръвта.

- За изгодите от мед може да се приказва доста дълго. Тук са единствено някои от неговите свойства: подкрепя работата на сърцето, възстановява положението на нервната система, успокоява стомаха, укрепва имунната система, потребен е при кашлица, отстранява нездравословните субстанции от организма

Минуси:

- Медената диета изцяло изключва потреблението на месо. През този двуседмичен интервал не се употребяват скотски протеин. Затова диетата може и да ви се стори сложна.

- Медът се счита за мощен алерген и може да провокира доста съществени алергични реакции.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР