Пролетта често ни вдъхновява да правим промени в живота си

...
Пролетта често ни вдъхновява да правим промени в живота си
Коментари Харесай

5 от най-актуалните прически, с които да посрещнем лятото

Пролетта постоянно ни въодушевява да вършим промени в живота си – пренареждаме дрешника, изхвърляме ненужни движимости от вкъщи, влюбваме се или просто сменяме цвета на косата или прическата си. За последното не всеки път ни е нужна основателна причина, само че пък мисълта за идващото лято и морския бриз, които чакаме с неспокойствие, ни дава задоволителен мотив да освежим нещо във визията си. Затова и надникваме в част от трендовете в косите за пролетно-летния сезон.

Къдравата коса със междинна дължина още веднъж е на мода и даже да нямаме естествена такава, певицата Селена Гомес ни дава концепция по какъв начин можем да се доближим до тази прическа. При нея може да се добави и бретон, а въздействието идва от 80-те години, от които и стилните дизайнери не стопират да се въодушевяват, напомняйки ни за най-щурите години на диско ерата.



Тенденциите ни водят и в 70-те години, които връщат на мода дългата коса, към която също има бретон, само че той може да е по-дълъг и да се разделя по средата. Прическа, въодушевена ненапълно от иконата на това десетилетие – Джейн Бъркин, която тогава е носела косата си тъкмо по този метод. Добавяйки огромни квадратни очила и необятни дънки напълно приключваме 70-арската си бохо изискан визия.

Прическата вид „ нимфа “ със ситни и подредени талази също се завръща в Инстаграм фийда ни и я виждаме по какъв начин я интерпретира инфлуенсърът Емили Синдлев. Да, за нея сигурно ще ни би трябвало по-дълга коса и специфична маша, с цел да реализираме този резултат.



Допълваме листата с конската опашка, при която се прибавят няколко фини ластика, позиционирани на равни дистанции по дължината й, с цел да получи по този начин наречения резултат на балончета. Идея, с която елементарно можем да освежим прическата си, в случай че нямаме доста време, а са ни поканили на празненство.

Разбира се, няма по какъв начин да минем без късото каре, което продължава да е супер настоящо, изключително в случай че е комбинирано със светлорус цвят на косата. И защото русото освен се поддържа мъчно, само че изисква и повече подхранваща грижа, постоянно се намират подобаващите козметични артикули, които да не ни откажат от концепцията за този цвят.



Като сбирката Colour Shineplex на, която ни обезпечава нужната композиция от грижа, отбрана и опазване на цвета до 12 седмици. Безсулфатната формула на шампоана и балсама спомага за отбраната и дълготрайността на цвета, като в същото време измива дейно и нежно скалпа. Добре е да знаем, че при измиване не би трябвало да се употребява прекомерно гореща вода, тъй като тя оказва помощ да се отвори кутикулът на косъма, което води и до загуба на цвета и дехидратира косата. Безценен артикул е и серумът TRESemmé Colour Shineplex Shine Lock Serum , който прилагаме по краищата върху влажна или суха коса, тъй като й придава повече разтегливост, жизнеспособност и искра.



Обикновено изборът на нова прическа е обвързван с това да излезем отвън зоната си на комфорт, да не приказваме, в случай че решим пък изцяло да сменим цвета на косата си. Точно по тази причина от са подготвили една специфична кутия с убеденост, с цел да ни провокират да опитвам повече. А в случай че желаете да си спечелите такава кутия и се чудите какво се крие в нея, влезте в профила на марката в Инстаграм ето.

С поддръжката на TRESemmé

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР